2023. november 27., hétfő

Milyena, milyena boksz

Még jó, hogy egyáltalán nem nézem az RTL-TV2 tengely fő főcsatornáit (a mellékeseket néha, humorosnak szánt műsorokat főleg), így kimaradnak nekem a primitív, főműsoridős parasztvakításaik, amik arról ismerhetők fel, hogy a címükben mindig benne van, hogy „sztár“. Mert bizony mondom néktek, ezeken csatornákon már mindenki sztár, aki kettőnél többször tűnt fel a képernyőn, valami tévesen műsornak nevezett, két reklámblokk közötti időkitöltőben. Akkor is ha szar.

De ezeket az ellenkulturális ócskaságokat így sem lehet kikerülni, a mindenféle hírportálok úgy nyomják címlapon a Szarban szar leszek, meg a Szarboksz című szóra sem érdemeseket, mintha fizetnének nekik érte. Gondolom fizetnek is.

De legalább nem kattintok. Hisz a sokórás műsorban pár percnyi verekedést performáló alakokról nagyjából nem tudom, hogy kicsodák. Van, akiről tudom, hogy létezik, mert időnként feltolják a fejét külön is a címoldalra, de arra sem kattintok, tehát halványan ismerős lehetne, csak nem tudom, hogy a ki. Már csak ezért sem nézem a Szarbokszot, túl azon hogy a formátum maga rémes, rémesen proli. Biztos vannak széles néptömegek, keményen drogozó kisemberek, akik szeretik nézni ha bulvárcelebek egymást verik (biztos sok pénzért), de én ezt csak kormányzati megmondóemberek és parlamenti képviselők viszonylatában tudnám élvezni, legszebb öröm a káröröm alapon. Bár gyanús, hogy ennek a szemétnek a nézői is így vannak vele, csak a maguk majdnem hírességeivel.

De az borzasztó, mikor már a hvg-n i ez a szutyok jön szembe, mintha lenne értelme, jelentősége, súlya vagy következménye ennek a nyomorult cirkusznak. És mivel lassan kifogyok a súlyosan dehonesztáló jelzőkből és analógiákból, be is fejezem, elvégre ez a... na, izé... trágyadomb nem érdemel többet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése