2019. január 25., péntek

A busz kormányzója

Aztat olvastam a internetes hálón a számítógépemen, hogy egy bussof őr, ahelyett hogy a bussofra vigyázott volna, nem engedett felszállni egy gyereket a buszra rá, mert sáros volt a kabátja. A gyereknek, nem az őrnek, arról nem ír az internet. Mer' a gyerek az elesett a jégen csúszva, mikor szaladt a buszhoz, még nem elesve, de eccer csak igen, és meg is zúzódtak a sérülései mikor sáros is lett. Pedig nem is volt részeg állítólag. Csak az iskolából jött ment haza, illetve csak volna, mert nem szállhatott fel a zúzott sáros kabátban, amiből a nadrágjára is jutott neki.

És ezen az anyai szülője fel háborodott, hogy ez most akkor így hogy, a volánnál meg azt monták neki, hogy majd kivizsgálják az elnézést kérést, vagyis hogy megindítják.
Szerintem meg de minek? Mer ugye a sáros kabáttal összepiszkíccsa a buszot, ami szép új, és csak kívülről kurva sáros, de ettől még nem kell befelé is dolgoztatni a takarítókat. Szóval teljesen jogos, hogy leszállította a kölyköt amikor nem engedte felszállni, mer hova jutna így a világ ha.

Akkor majd az lenne, hogy mindenféle sebesültek összevéreznék éccesre a mentőket, pedig azok is szép új nagyon hangosak a villogóikkal. Tessék rendesen megmosakodni meg felöltözni, mielőtt az embert kihúzzák a gázló kamion aló, meg asse kóser duma, hogy csak azért mert a fószernak levágta a lábát vonat, már disznóólat csinálhat a mentő helikopterből belülről. És pláne egy seggre esett lúzer gyerek ne rinyáltassa az anyját, hogy őtet nem vitte el a buszmenetrend szerinti járat, hisz monta az anya is, hogy egy óra múlva jött a következő érkezik. A meg állóba. Az meg pont elég is, hogy átöltözzön, meg levágassa a haját.

Egyébként meg nem is otthon volt, hanem valami iskolában, mer nekik biztos nem jó a otthoni iskola, ilyen puccos másikba kell járatnia magát, de iskolabusz az nincs. Minek ment oda? Akkor nem zúzza le magát, vagy ha otthon is, nem koszolja be az ülést a zúzódással. A buszon, ahova aztán más is ülne később. Meg ha a jégen csúszott el, akkor hogy lett sáros, neeeem, itt valami nem smakkol, ez a gyerek nekem is eleve gyanús lett volna egyből.
Az ilyen "sebesültek" vihetnek akár a háti iskolatáskájukba dinamitot is, hogy metrórobbantást csináljanak a buszon, vagy nagyon hegyes ceruzákat amivel kiszúrják a busz kerekeit, hogy eltéríthessék őket. Túszul! Mer hiszen mindenki lássa, hogy a tenorizmus mekkora nagyon probléma napjainkban a felénk. Arab számok, arab eszkek, arab lóvezérek meg arab tenoristák fenyegetnek minket az életmódunkban, résen kell vigyázni sokszor. A sofőr állt is a résen, és mint a busz kormányzója, jól ki is tiltotta a csávót.

A gyanús kölyök meg örüjjön, hogy a buszos vezető nem lövetett közé, csak leszállította, de nem valahová hanem a buszról. Meg örüjjön annak is, hogy nem emeletes volt a busz, így csak a földszintről hajíthatták ki, nem az elsőről. Mer a sofőr a lelkén viseli a többi utas épségét, hogy a fejük meg a lábaik egyszerre érjenek oda, és ne több darabba robbantva a tenortámadástól. Mer  bisztos egy jó keresztyény emberi humánum, és akkor ezek az asszír migránsok el akarják venni eszt a kultúráját, de mi nem hagyjuk! Illetve mi otthaggyuk. Az ilyen "gyerekeket"...
Jól tette a sofőrvezető, övé a  busz magának szépíti!

A kiscsávó meg utazzon ezzel itt, ez biztos nem fogja otthagyni a megállóba felejtve. Meg jég se nem nincsen körülötte csúszva, csak ha befagy a duna, de azt meg kirájválasztásra kell koronázni, ahonnan a tenoristák ki lesznek eltiltva, hatóságilag kényszervallatással.

Képtalálat a következőre: „régi londoni buszok”
origo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése