2021. január 6., szerda

Foglaltház-foglalók

Trampli Donáld (foglalkozását tekintve Mégkéthétig Elnök) hívei tüntetésből fakadó hirtelen behatolás által jutottak be a washingtoni Capitoliumba. Elég gyorsan ment nekik, mert a képviselőknek és szenátoroknak évekig kell építgetniük a politikai karrierjüket, mire bejutnak oda, rengetegszer kell mosolygós gyerekekkel fényképezkedniük, meg korrupciós bevételeket csatornázniuk, hogy képviselőként szenátorhassanak.
A tüntetők meg simán csak áttörték a rendőrkordont, oszt' bementek, hogy tiltakozzanak a Bájden nevű csaló megválasztásának jóváhagyása, vagy helybenhagyásának megóvása, esetleg helybenválasztása megjósítása miatt. Izé, érdekében. (Az ilyesmit az ügyvédek szokták tudni, tisztelt bíróság, nekünk csak az a lényeg, hogy ne kapjuk letöltendőt, kapjunk viszont sört.)

bbc.com/news

Amerika kommentátorok ezt a demokrácia elleni támadásként értelmezhetik, de mi innen,  tizenéves rutinnal tudjuk, hogy csak a túrórudi-automatákat  keresik. Meg kint hideg van, és fáztak, úgyhogy bementek, de ha az előcsarnok nem elég fűtött, akkor majd raknak kis tüzeket is, ha már véletlenül van valakinél egy kis benzin, rumosüvegben, szakszerűen lezárva egy ronggyal.

Úgyhogy a Fel Csútért! Alalpítvány és Internesönel Akadémija igazán küldhetne nekik túrórudit, hogy azzal már ne kelljen külön fáradniuk. Kakadu miniszterúr most vett valami bazi nagy, igen diplomáciai jellegű szállítógépet (jó hát a Vizzernek, de ők nemzetiszín légitársaság - valamelyik nemzeté biztos), abba igen sok szovjet eredetű édesség fér, ami majd jól meg sem romlik, amilyen kurva hideg van ezeknek az utazómagasságán. (De hogy van a túrórudi angolul? Cottage cheese, the red nose reindeer?)

Benzint szerintem nem kell küldeni nekik, ezek a jenkik már annyi olajat hiénáztak össze a Közel-Keleten, háborús cselekmények által, hogy már ők is exportálnak olyat, a szegényebb sorsú gyarmatokra, illetve baráti diktatúráknak. Meg jeget az eszkimó medvéknek, akik korábban jegesmedvék voltak csak, elolvadt alóluk.

Szóval mi innen drukkolunk Donáld elnökúrnak, és rendíthetetlen híveinek, régen nagyon szerettük a rágóját, és most is nagyon drukkoltunk, hogy semmiképp se nyerjen. Nem hiába, ezt jó látni.

poptarisznya.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése