2021. január 15., péntek

Nem QSsolok netovább

Fellelkesedve a legutóbbi amerikai események fejleményeinek visszhangjain, új karrierbe kezdek (ha már a régi régen nincs is), azaz közhülyeségi ikonikusnak állok. Én lennék a QOnteo Busó (hisz nekünk Mohács kell), aki annyira összeesküvés-elméletekben él, hogy az eredeti busókkal ellentétben nem megkergeti, hanem behívja a törököket, heti rendszerességgel, legalább is amíg ott Erdogan pasa elvtárs a szultán. De ha nem, akkor már aznap rájövök, hogy mindig is Keletázsiával álltunk háborúban, hátha valaki olvasta Orwelltől az 1984-et, és tudja, hogy is van ez a vonalasan pártszerű doublethink.

Tetoválásom az mondjuk nincs, de nem is baj, mert van alkoholos filcem, amivel magamra tudok applikálni provizórikus jelmondatokat, hisz pár nap alatt úgyis lekopik, és küldhetik a központból a direktívákat, hogy jövő héten kit kell gyűlölni (nem két percig, hanem legalább egy ötnapos sajtókampány erejéig), és mit írjak éppen magamra.
De szarvakat már rendeltem Kínából, remek műgyanta hódszarvakat, de egyelőre nem küldi az alibaba, mert nincs fedezet a számlámon, ugyanis csak a következő negyedéves edzésprogramomban szerepel, hogy én eszek a negyven rabló. Vagy csak tizenhét, ha nem hatnak a gyógyszereim.

 
Nem is tudom, mindkettő menő (blikk.hu, bbc.com)

És majd megrohamozom a Kuratóriumot (fú, az pajzán egy hely lehet), a Kapitóliumot, a Szanatóriumot és végül a Krematóriumot, nagyjából ebben a sorrendben, de nem feltétlenül személyesen. Hisz a Hungáriai Nemzet Frontja vezetőjeként közvetlen akciókban nem veszek majd részt, mert fáj a hátam, de eszmei-ideológiai hátországom támogatásáról biztosítok majd minden hungárt.
És én, valamint követőim szélesnek gondolt tábora, hősies gesztusunkkal elérjük, hogy a jövő hónapban is a fideszkádéenpé nemzeti-keresztyény-paranoid-skizofrén erői nyerjék a választásokat, vagy ha azok pont nem lesznek, akkor legalább a tippmixen valamit.
Mondjuk pedofil-kannibál gyíkemberség elleni vakcinát, lehetőleg kokainnal felütve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése