2022. január 12., szerda

A Nagy Bejelentés tájékoztatása

Kormányviktor orbánfő bejelentette, megerősítette, sőt nyomatékosan hangsúlyozva sajtótájékoztatta a fészbukot, a twittert és a pártmédiát, hogy miután rendeletileg (a hetedik éve fennálló, a tömeges bevándorlás okozta vészhelyzetre hivatkozva) betiltotta az inflációt, az ellenzéki szavazók számát is befagyasztja a 2018-as szinten. Valamint hozzátette, hogy Gyurcsány.

Állítása szerint az ország érdekének stabilitása megköveteli a hatalom működőképes bebetonozásának sikerességét, és a állandóság kiszámíthatóságának folytatólagosan, előre megfontolt szándékkal való biztosítását. Plusz, hogy az ellenzéki szavazók maximalizálása segít a politika leértékelődésének megállításában, hiszen innentől minden választójuk relatív, abszolút, és tetszőleges egyéb értelemben vett módon többet ér majd, azoknak a szemeteknek. Valamint hozzátetette, hogy Gyurcsány.

Újságírói álkérdésre válaszolva még hozzátette, hogy az étolaj, a sajtos pogi és a orális szex ára mellett befagyasztják a stadionok úgynevezett alkotmányos költségeit is, azaz az ilyen beruházásokat, hatósági megruházás fenyegetésének kilátásba helyezése mellett, tilos nyolcszorosnál jobban túlárazni, kivéve ha mégis. Sikernek nevezte a kormányzati sikerpropagandát, ugyanakkor kiemelte, aláhúzta és hirtelen felindulásból rendeletbe foglalta, hogy az ellenzéki Brüsszel nem egy város, hanem egy káros háttérhatalom, aminek egyetlen célja, hogy az Ország valamint az Összmagyarság sikereinek eltagadásában legyen érdekelt.

Állításának elmondása szerint, hosszabb távon fontolóra kell venni a Varsói Szerződés felülvizsgálatának számításba vételét, a NATO-tagságunk 1998-as szinten való befagyasztását, valamint a konvertibilis rubel, a feudális kolhozrendszer és a cserekereskedelmen alapuló ööö... cserekereskedelem bevezetése előkészítésének megkezdését.
Zárszavában pedig hozzátette, hogy egyébként Gyurcsány!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése