2022. január 21., péntek

Mit akar a kicsoda?

Szentkirályi Alexandra ormányszóvivő nyilván nem a Szentkirályi utcából származik, bár kétségtelenül oda járt egyetemre, amennyiben a Pázmány jogi karára. És a maga 34 évével ő lenne az, akinek az ormány nevében meg kellene szólítania a fiatalokat, ha már a Zsófika jellegű helyettes államtitkár láthatóan eltűnt a süllyesztőben.

Ennek következtében tiktokozik keményen, hisz egy ormányszóvivőnek tényleg nem akad fontosabb dolga, mint (reményei szerint vírus-)videókat gyártson  olyan épphogy választókorúaknak, akik a lábon kihordott agyhalál nyomán pár másodperces videókat bírnak csak elviselni, hogy nehogy túlterheljék a fejükben lötyögő hardvert.

De most a hét vicce volt, hogy mennyire mellé tud nyúlni egy ilyen videóval.  Lehaladt ugyanis a déli határra, kerítést és hát arra épp nem járó migránsokat szemlélni. (Ha már nem bírnak lehasadni a migránsozásról, és ennek következtében hetedik éve tart kis hazánkban a tömeges bevándorlás okozta vészhelyzet. Tömeges, na ja...)
Nem tudom, érdekel-e valakit ahogy ez a nő megtekinti az erdőszéli szögesdrótokat? Igazából nem hiszem, a videó mégis nagyot ment, köszönhetően a zeneválasztásnak. A 444.hu szúrta ki, hogy a többek által fiatalosnak mondott, valami kazah rapper által előadott szám, úgy is mint muzikális aláfestés, valójában azt a címet viseli, hogy Baszni akarok! És nagyjából ennyi is a  mondanivalója, már a csajok leszukázása mellett.

Oké, Szandink nem tud kazahul, és ezzel elég sokan vagyunk így erre mifelénk, de azért a stábjából (mert nyilván van neki) valaki utánanézhetett volna a vonatkozó műalkotásnak.  Én is találok érdekes dolgokat a jutyúbon,csak engem érdekelni szokott az is miről szól a dal, a google meg ugye a barátunk, legalább is ilyenkor.
Szóval ez a zeneválasztás ez esetben nem vagányság, csak szimpla slamposság, bár lehet hogy a fiatalokat azért mégiscsak megszólíthatja vele. Feltéve, ha elég nagy számban baszni akarnak. A szám ettől mondjuk még szar, be se linkelem ezt a hulladékot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése