2022. január 29., szombat

Ingyen se!

A mocskos, szemét EU elkülönített egy adag pénzt, hogy a tagállamok vehessenek belőle ingyenes Covid-tesztet bizonyos csoportoknak, mi eredetileg kértük is volna, de aztán mégse. (Illetve dehogy mi, ők, rosszabb esetben azok... akik azt hiszik, hogy az állam ők.) Csekély 900 millióról lett volna szó, és értem én hogy egy rendes stadionhoz, pláne autópályához képest ez bagatell, e ahogy észrevehettük, az állampárti felcsútista keménymag ennél kisebb pénzekért is lehajol, már miniszteri szinten is.

De biztos az volt, hogy rájöttek, ezt a pénzt nem lehet simán csak zsebre tenni, a brüsszeli ránk rontó háttérhatalmak mostanában jobban szemmel tartják, mire költik felénk a vissza nem térítendőket, szóval ezt arra kellett volna költeni amire való, a zembereknek ingyenes tesztekre, azt meg ugye minek? Ártunk és Ormányunk jeles hűbéresei nem azért mentek politikusnak hogy majd a népnek jobb legyen tőlük, hanem mert az ár/érték, pontosabban az érdemi munka/fizetés arány itt a legjobb, kevés felelősséggel és magas fontoskodás-faktorral.

El bírom képzelni a témába vágó megbeszélést:
"EU (szül. Maastricht Brüsszelke): Nesze, pénz!
F1G (a Felcsútok Géniusza): Kurva anyád!"
Mert hát ilyen kifinomult mostanság a magyar diplomácia, ennyire empatikus a pártvezér és kancellár, aki nem egyszerűen zseniális politikus, történelmi léptékű államférfi, de még szép is, és egyre szebb lesz, szóval neki egy holmi EU ne dumáljon, ellenben dugja föl magának a brüsszelébe a könyöradományát. A rohadék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése