2020. április 8., szerda

God Save the Queen! (Vagy ne, nekem mindegy.)

Isten óvja a királynőt és az ő fasiszta rezsimjét - énekelte egykor a Sex Pistols, és a mai legviccesebb fotó-össszeállításról nem tudott nem ez eszembe jutni. A tényleg vicce s képek között van olyan is, ami Sex Pistols-pólóban ábrázolja Matróna Nénit (nem nem vagyok royalista, szerintem az össszes urallkodócsalád elhúzhatna már a faszba), de a kedvencem az Iron Maidenes.

Az Iron Maiden az ugye magyarul Vasszűz, de a briteknek volt már Vaslady-jük is, a hatalmasok valahogy szeretik ezt a vasas dolgot (és nem az egyesületet), gondoljunk csak Bismarckra a vaskancellárra, vagy Rákosi pajtásnak is ez a vas-és acél országa leszünk volt a mániája az ötvenes években.

De ez a póló tényleg üt, pláne mert a Killers című album borítója van rajta, ami a jelen helyzetben azért tényleg a morbid humor kategóriája. De hát valaki azt találta ki az udvarnál, nagy médiaügyi hozzáértésében, hogy a királynő talpig zöld ruhában intézzen szózatot a nemzethez, így aztán a sok unatkozónak adta magát a greenbox-technika, ényleg érdemes megnézni a a fenti linken a képeket.
Van köztük Queen-pólós is, asszem az is dobogós nálam. Mg ugye a Pistols....

Queen-Green-Screen-Outfit-Photoshop

De akkor már nem bírom nem ideszúrni a Killers című műegészt, egy jó régi felvételen, ahol még Paul Di'Anno, az eredeti énekes vezeti elő a dalt, kissé zavaros tekintettel, de igen autentikusan. Műveldési céllal tehát:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése