2020. július 25., szombat

Tüntetőleg feltűn ő

Tegnaptól kötelező a nagybritánoknál az üzleti maszkviselés, azaz üzleti maszkot kell viselni, ha az ember bemegy a boltba. Vagy ha bent van a boltban, szóval nem csak a behaladáshoz kell elmaszkolódni, de ahhoz is, hogy az ember narancsos ruhacsipeszt vegyen, meg vodkás szendvicset.
Erre a Reuters oldalán szembe jön egy fotó, ahol egy férfi jellegű állampolgár maszkban sétál az Oxford Streeten, ami indokolt, ott elég sok a bolt jellegű üzlet, sőt főleg az. Az nem derül ki hogy bement-e egy boltba is üzletelni, gondolom nem, a biztonsági őrök igencsak földre lökték volna (nagyon dulván) mert nem az előírt helyen viselte a maszkot, mondjuk mindenki szerencséjére.

reuters.com

Hónapok óta megy a maszkokkal való poénkodás, mint szabadidős tevékenység és mint urbánus népművészet egyaránt, hónapok óta kerülget egyre több embert a hányinger annak a szónak hallatán, hogy "karanténvideó", és tényleg azt hittük hogy ebben a témában már nem lehet jobban lerágni a csontot.
Aztán jön ez a faszi, aki biztos az exhibicionizmus legalizálásáért tüntet (neki még nem szóltak, hogy szabad, de láthatóan nem az a lógós fajta), és eddig nem látott szintre emeli,  mintegy kimaszkolja a témát. Izé, maxolja, ekszplicit szekszuális felhangokkal. Én meg eszem egy kexet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése