2021. szeptember 29., szerda

Álmodj nagyot mondani!

A Hobbiból Állatölési Nem Világ Kiállítás (a szabadalmi bejegyzés szerint: semjén-rendszerű közpénzszivattyú) a szervezők és haszonélvezők szerint már 650 ezer látogatónál jár. Miután a nyitó hétvégén több mint 30 ezren voltak (aztán hétfő-kedden is majdnem 20 ezren) a Hungexpón, tök egyforma állatkoponyákat és kitömött rókakölyköket bambulni.

Ebből mondjuk még nehezen jönne össze a 650, de hát a jelenlegi rezsim társutasai mindig is jók voltak a, khm... kreatív könyvelésben.  Most azt találták ki nekünk, hogy de nem csak a hungexpón van nemvilág kiállítás ám, hanem az országban több száz helyszínen, több ezer program várja a dinsztelt közönséget. Vagyis beleszámolták az országban fellelhető összes erdészeti-vadászati-agrár rendezvényt, a járási tehén-szépségversenytől, az alsómadzagosi vadásztársasság csapatépítő bográcsozásáig, meg minden mizériát, amire ráhúzható a „Nálatok laknak-e állatok?“ paradigma. De tényleg, a Nemzeti Vágta meg a fogathajtó EB is a Nem Világ Bemutató része, szerintük. Meg nyilván az is, ha én a helyi múzeum állandó kiállításán elmegyek egy kitömött hód mellett.

Ezt minden iskoláscsoportnak is látnia kell. (magyarvadasz.hu)

De miért kell mindez? Hát, egyfelől azért, amiért Gusztus Huszadikán nálunk mifelénk volt a világ legnagyobb tűzijátéka evör, azaz a jeles kormányzati főférfiaknak biztos kicsi a pöcsük (akár szimbolikusan is), ezért úgy érzik, nagy dolgokat kell tenniük. Nagyon nagyokat, vagy legalább is úgy kell csinálni, ami nem mellesleg arra is jó, hogy indokolni lehet vele a baromságokra kiszórt sok milliárdokat. Hisz az istenadta nép láthatóan özönlik a privát hobbijukból gründol ostobaságra, és ők ugye mindent a népért (zemberekért, polgárokért, lakosságért, és na ja, szavazókért) tesznek, hisz akkora demokraták, mint ide a Bicskéig hosszabbított kisvasút.

 Ám van itt egy másik szempont is. Az ellenzék ugyanis rendezett egy előválasztást, amiről mondjuk a kormányhitű sajtó nem igazán akart tudni, és ott valamivel 630 ezer felett volt a részvétel. Ez veszélyes! - harsogná mondjuk a zorigó, ha nem csöcsvillantásokkal és Gyurcsány sátáni jellemével lenne elfoglalva, olyan egyszerűen nem lehet, hogy holmi sorosista hazaárulókra jobban özönöl a sokaság, mint a csodás, sosemvolt, az erdőn-mezőn lövöldözést magasztaló giccsparádéra. Úgyhogy mondtak gyorsan 650 ezret, ami persze még csak a kezdet, hisz egy gyorsvonat sebességével közeledik a milliós látogatottság, legalább is a semjéni fejekben, a pórázon tartott portálokon, a tények meg menjenek a fenébe. Ártunk és Ormányunk számára a valóság egy rendszerellenes izgatás, melyet leginkább a figyelmen kívül hagyással lehet hatástalanítani. Like this.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése