2021. szeptember 28., kedd

Az úgynevezett sajtó

Tegnap jelent meg egy remek címlapsztori az origo néven kibontakozó kormányhitű médiaszemétben (működésüket a népnyelv úgy jellemzi, hogy benyalnak a fideszkádéenpének a meleg szarig - de én ilyet persze nem, mondok, csak leírom ide, most), azzal a hangzatos címmel, hogy "Gyurcsányék sötét trükkjei az előválasztási cirkuszban". És eme erős indítás után gyorsan rá is térnek a kommunista gyökerű  baloldal aljasságaira, Ifj. Lomniczi Zoltán alkotmányjogász, és rezsimcsicska megzenésítésében.

Aki rögtön kijelenti, hogy a baloldalnak (és aki nem fidesz, az főleg baloldal, akkor is ha liberális, darab-darab ugyebár) nagy tapasztalata und hagyományai vannak a választási csalásokban, így aztán a már az előválasztáson is csalnak, merthogy... hát, valamiért csalnak, biztos mert a vérükben van nekik. És tényleg, én mint zöld öves fotelellenzéki épp tegnap adta le online a voksomat, nyilván a csalás jegyében, hisz nem csak a rendszerrel lehet csalni, de egyéni szinten sem megoldhatatlan. Magam például direkt arra szavaztam a képviselőjelölt-jelöltek közül, aki szimpatikus (és régebben személyesen is ismertem), a miniszterelnök-jelölt- jelöltek közül meg arra, akiről - messziről, kicsit hunyorítva, de - el tudom képzelni, hogy kormányozni is tudna, ha úgy hozná az élet, a szerencse, az EU, a  NATO valamint a Nagy Hadronütköztető legújabb kísérleteinek mérési eredményei.

Szóval nem szavaztam az ellenzéki előválogatón nem induló kormányhitű jelöltekre, amivel értelemszerűen csalást követte el, bár ezt ezen a héten még nem biztos, hogy beleírják az Alapkotmánytörvénybe.
De lehet, hogy nem is kell, hisz Ifj. Lomniczinek van ötlete, hogy lehet a sátáni ellenzéket, és züllött szavazóikat jogilag pofán vágni, a szigorúan vett európai értékek és demokráciaféltés jegyében:

"A szavazókat befolyásolók, és az így voksolók megvalósítják a választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény bűntettét, mely három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő ."

És a remek, és szokás szerint szerző nélküli cikkbe, beleírják hogy "sajtóhírek szerint" több helyen gyanús szavazólapokat találtak. Egy baleset helyszínén, egy karambolos autó mellett.  Ami tényleg skandallum, hát hogy merik csak úgy, autóval fuvarozni a szavazólapokat a pofátlan (hataloméhes, szemkilövető, kommunista, bevándorláspárti, valamint minden határon túl sorosista) ellenzékiek. Ez veszélyes! Lásd a balesetet, mely könnyen okozhatja a demokratikus berendezkedés halálát, ami mondjuk a kormányzati főfaszoknak azért nem lenne nagyon ellenére, ha ők lehetnének egy diktatúra élcsapata, vagy egy  abszolút monarchia arisztokráciája.
Ja, és azt már talán mondanom sem kell, hogy az origo által hivatkozott "sajtóhír", az origón jelent meg, naná hogy szintén névtelenül. A hiteles tájékoztatás nagyobb dicsőségére, gondolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése