2021. szeptember 29., szerda

Strómanné Aranyásó Aranka a jóban

V. Andrea aranyásónak a hírek szerint az volt a legnagyobb dilemmája, az M. Lőrinccel kötött esküvői házassága kapcsán, hogy milyen színű legyen a ruhája, ha már volt házas. Hát mint is mondhatnánk, szerintem az ország nagy része irigyli a problémáját. A helyzetét nyilván sokkal kevesebben, hisz hozzáment egy legendásan buta, de legalább nyomokban sem jóképű pasihoz, aki papíron gazdag, bár nem tudni, hogy hány százalékban tartalmaz strómant. A tuggyukijét.

Andrea, aki tévésként nem alkotott emlékezeteset (átlag képernyős arc volt, karizma, kisugárzás, stílus és hasonlók nélkül, egy hírolvasó-automata műmosollyal, de legalább irritáló sem volt, csak semmilyen), most viszont hónapok óta uralja az eufemisztikusan 'bulvársajtónak' nevezett szemétdombot. Hát igen, a nyilvánvalóan pénzért házasodás komoly trend manapság, tőlünk nyugatra, de a golddigerek sajátos, plasztikázott műszempillás szubkultúrája azért már nálunk is felüti kiló sminkkel eltakart fejét.

Volt nekünk korábban Endivajnáné, született Valamilyen Timike, de mióta Endi már six feet under, a nemzet tabloidérzékeny részének Timije lassan csak akkor van címlapon, mikor el kell adnia az egyik luxusautóját, akkora bajban van.
Szóval kellet már nekünk egy új aranyásó, aki bár műveltségben biztos felette áll a Timike-ekvivalensnek, de pont annyira nem válogatós, pont akkora arccal nyilatkozza bele a sajtóba, hogy itt nem vagyonról van szó, itt kérem tombol a szerelem. Ja, biztos. Elvégre Rómeó és Júlia szerelme két éretlen tini hormonvezérelt gerjedelme volt csupán, kamaszos fellángolás, és ha nem halnak meg elsőbbségi beszállással, úgyis elmúlt volna hamarost. Ellenben L&A (ez most vagy egy divat- vagy egy cigimárka lesz) érett felnőttként ugrott fejest a mindent elsöprő érzelmek éjsötét kútjába, de annyira, hogy Gnómeó már csak az ő szerelmét látja az, osztalék-kimutatásokon túl.
Mi meg adó formájában rójuk le tiszteletünket, örülvén, hogy e módon fizethetjük a már nem ifjú pár pazar életét nekik. Közben komoly lelkierővel gyűrjük le hányingerünket, mert a szar akkor is büdös, ha külön logót terveznek neki, drágán.

p.s. Pezsgőszínű lett a ruha egyébként, Ami remek, a pezsgőszín az átlagmagyar háztartásban az a lepedő, függöny vagy terítő, ami igazából fehér lenne, csak az indokoltnál ritkábban mossák.

Ez nem az, de a ruha sem pezsgőszínű, az talán a tartályban van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése