2021. szeptember 18., szombat

Rendetlen

Túlsúlyos László parlamenti házmester szerint a fidesz-rezsim lehetővé tette a rendes magyar feltámadást. És ha igaza van, márpedig neki mindig igaza van, akkor ebből több dolog is következhet:

1. A 2010 előtti elmúltnyolcévben a magyarok halottak voltak. A magyarság. (Hogy most az ország, az állam, a nép, az etnikum vagy csak a Magyar vezetéknevűek, az kicsit ködös, de igazából mindegy is, hisz a feltámadás sikerülni látszik.)
2.Közben meg kérdéses, hogy mit is jelent ez a feltámadás, hogy a krisztusi vagy zombi-jellegű after life jő el inkább, de mivel Túlsúlyos nertárs igazi gyorstüzelő célkeresztény, nyilván az elsőre gondol. Zombinak csak az ellenzéki szavazókat nézi, de ugye ők nem igaz magyarok, szóval feltámadásuk legalább is problémás, miközben felessleges.
3. Ha van rendes feltámadás, akkor van rendetlen is, érdekes lenne megtudni, mi is a különbség, mert fékezhetetlen agyvelejű házmesterünk ezt nem fejti ki. Bár az előző pontnak megfelelően , talán a krisztus/zombi kettősségre gondol, vagy nem, elvégre a zombik igazából nem is támadnak fel. Ők továbbra is halottak, csak mobilisabbak, jobban mutatnak a filmvásznon, és agyakat esznek. Ez utóbbi miatt a fideszkádéenpé joggal bízhat abban, hogy rájuk nem veszélyesek, és ezért már nem zombulnak tovább, bele a frakciófegyelembe.
4. A rendetlen feltámadás ugyanakkor jelentheti azt, hogy részleges, azaz (egyéni szinten) valaki nem támad fel teljesen, csak mondjuk deréktól lefelé, afféle ösztönlényként, csak a jobb vagy a bal oldala, esetleg csak az értelme, érzelmek nélkül. Kollektíve meg azt, hogy nem a komplett magyarság támad fel, csak a kiválasztottak, akiket onnan lehet felismerni, hogy baráti alapon utaznak magángépekkel, közbeszerzéseket nyernek, megveszik a Balatont, és saját bárszekrényük van minden jelentősebb stadion VIP-szektorában. Na, Túlsúlyoséknak pont elég, ha ők feltámadnak, és tartósan fenn maradnak támadva.

Persze lehet, hogy az egész csupán egy félreértésen alapul mert a legbajszosabb fideszes főházmesster igazából azt mondta, hogy: Fel! Támadás!
Mondjuk e mögött is van logika. Meg bőven tapasztalat.

blogaszat.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése