2021. április 3., szombat

A szépség nem relatív, csak elég büntetőtábor kell hozzá

A Moscow Times (a világszerte mértékadónak véletlenül sem tartott orosz szar, de tényleg, náluk csak a Russia Today nagyobb kurvája Vlagyimir Vlagyimirovicsnak), szóval ők azt írták, hogy a' oroszok szerint putyin a legszexibb férfi, csodás országukban. (de nálam csupa kisbetűvel, you know...)

index.hu

Hát tudja fene, én nyilván hetero vagyok, és a diktátorok hatalma sem hoz gerjedelembe (kimdzsong un elvtársat például egy szívlapáttal ütlegelném, olyan szép), de ez itt a képen, egy nem izmos, durván kopaszodó, csak a fotó kedvéért napozást imitáló, öreg orosz maffiavezér. De annak aztán ideáltipikus. Arcán nem hordoz érzelmeket, valószínűleg belül sem, de hát ilyen egy rendes, mindenkin átgázoló szociopata.

És hát tudjuk milyen módszerekkel gyakorolja a hatalmát, no de aki a szovjet KGB-ben kezdte karrierjét, aztán Jelcin vodkagőzős rendszerében küzdötte föl magát az utód szerepébe, attól ennyit várhatunk, szóval addig volt ő demokrata, amíg Hitler zseniális festő.
Ráadásul tavaly is nyert a mászkótájmsz szavazásán, bár arról nem találtam semmit, hogy az elmúlt húsz évben hányszor volt jackpot-ja a lottón, illetve hány focivilágbajnokságot nyert. Ha nem az összeset, akkor ideje néhány újságíró bebörtönzésének. Pedig közéjük is lövethetne, idegméreggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése