2021. április 23., péntek

Megbombázzuk New Havent?

Igen nagyon be vagyok szarva mostanság, rettegés kérgesedett szívembe, veszni látom a haza sorsát, ami pedig fényre derül, de csak ha nem állják körül népek a sírt, hol nemzet süllyed el. 
Az van ugyanis, hogy Soros kiadta a parancsot a NATO-nak, hogy avatkozzon be a magyar belügyekbe. Sőt, a Magyar belügyekbe, mer' ez a Soros ilyen, ez parancsokat ad ki, mert személyesen beavatkozni már túl lusta meg rozoga. És ez tény, mármint a parancs kiadása, a BÍBÍSZÍ normák szerint is kurvára közszolgálati hirado.hu-n írták meg személyesen, márpedig kinek higgyünk, ha nem nekik? (Na jó, lehet hogy nem kurvára közszolgálatiak, simán csak kurvák, de legalább közszolgálatnak hívják munkálkodásukat, ami - tekintettel a szakma legendásan legősibb voltára - akár igaz is lehet, legfeljebb nem úgy.)

Azt persze nem részletezik (és nem teszi Földi Kutya László "biztonságpolitikai szakértő", az egykori kommunista titkosszolgálat tisztje, khm... sem), hogy a NATO pontosan melyik páncélos dandárjával akarja megszállni a Kisalföldet, melyik repülőgép-hordozó (laikusoknak: anyahajó) fog felúszni a Dunán, esetleg a Rákos-patakon, hogy megbombázza Pest-Budát (jó, kicsit régi térképeik vannak), illetve hogy a NATO-n belül bevonják-e a németeket is, megszállási rutinjuk miatt?


Csupa kínzó kérdés, de hát Dzsordzs Soros arról híres, hogy nem köti a világ orrára terveit (főleg hogy a világnak feltehetően nincs orra, de ha van akkor az a Mount Everest), még véletlenül sem írja meg könyvekben, mit gondol a dolgok állásáról és a lehetséges jövőképekről, titkolózik na. Nekem sincs tőle egy könyvem sem a könyvespolcon, különösen az nem, amit a múltkor nem olvastam, és aminek biztos nem az a címe, hogy A lehetetlen megkísértése. Ez az, amiben nem ír már harminc évvel ezelőtt a posztszovjet szféra kapcsán arról, hogy Európa legyen egy nyitott rendszer, mert a fenének kell még egy diktatúra, valamint hogy ez a nyitottság nem lehet egyszerűen  gazdasági szabadság kérdése, mert kultúra és mentalitás is kell hozzá. De ugye ezekről nem lehet tudni, Soros maga a rejtőzködő háttérhatalom, aki hátulról, a sötétből baszkurálja a NATO-t (nem egyes országokat vagy politikusokat, a komplett szövetségi  rendszert), hogy avatkozzon már be, ürgebőrbe varrt könnyűbúvárok hozzák-viszik a parancsait Nem York, Tel-Aviv és a brüsszeli NATO-központ között. (Tényleg, valaki belegondolt már hogy az EU meg a NATO központja ugyanott van? Véletlen?)
De ha a NATO belénk avatkozik, mindegy kinek a parancsára, akkor mi beléjük, aztán addig játsszuk majd ezt, míg rá nem jövünk hogy szövetségesek vagyunk, de addigra majd (Joseph Heller darabjának címét valóra váltva) a nemkormánygépekkel jól megbombázzuk New Havent. Ha már egyszer nem arra lakik a magyarok istene.

Addig is még szerencse, hogy van nekünk ez a radikálisan oknyomozó, ténytiszteletből doktorált, müzli helyett is kiegyensúlyozottságot reggeliző pártszolgálatos közmédiánk, és ők jól lerántják a leplezést Soros hadoszlopainak rejtőzködéséről, különös tekintettel a civil szervezetek és a hihetetlen mértékű migrációs válság vonatkozásában. A miheztartás végett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése