2021. április 22., csütörtök

Magánérzületi töltés

A magyarok 90%-a otthon tölti az elektromos autóját. Na ja, ízlések és pofonok, no meg lehetőségek. Én például az időm nagy részét töltöm itthon, (kivéve, mikor leviszem a szemetet, vagy indokolatlanul sétálok egyet), persze csak az elektromos autóm mellett.

Az én elektromos autóm egyébként nagyjából 15-20 centi hosszú és ezzel arányosan széles, távirányítója is van (ami jó, mert nehézkes lenne beleülnöm), és néhány ceruzaelem-alakú aksival megy, már ha azok épp nem kellenek valami telefonba vagy távirányítóba. Általában persze de, ha viszont van szabad kapacitás (és töltöttem is), akkor még mindig ott dalek, amelyik szintén távirányítós, viszont nagyobb az autónál, és fenyegetően tud kiabálni is, szóval nem kétséges, hogy ki a győztes az időnkénti konkurenciaharcban.

Az viszont feltűnik, hogy bármennyi időt is töltök itthon, egyre kevésbé érzem magam feltöltöttnek, sőt egyre szarabbul vagyok tőle, szóval most vagy sok a ház alatt a káros földsugárzás, vagy túl nagy bennem a kilátástalanság. A lakásban biztos hogy nem, remek a kilátás, emlékezetes autóbaleseteket néztem már végig az erkélyről, remek részeg verekedéseket a konyhaablakból, és többször láttam már a szomszédot ordibálni a bejárati ajtó leskelődőjén át. (Végül is ezek meg a monitorok adják ki, hogy mennyit is látok a világból, legalább is mikor otthon töltök.)

...bazmeg, én lettem a csíz
a csupasz körtefán
karácsony kurva sokadik napja van
húsvét elmúlt, és már biztos,
hogy nem lesz feltámadás...

Egy darab a berlini falból... Londonban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése