2021. április 20., kedd

PR-csúcstalálkozó

Majkával egyeztetett Szijjártó Péter - olvasom az Indexen, és nem értem, hogy egy ilyen nemzetstratégiai jelentőségű, egyúttal történelmileg sorsfordító esemény miért csak ilyen szerény tálalást érdemel. Elvégre ők a Magyarság két akkora fia, hogy mérhető az önálló gravitációs mezőjük, ezért is jeles esemény ha közel mernek menni egymáshoz. Hiszen fennáll a veszélye, hogy például Kakadu Miniszterúr belezuhan Majka Művészúr eseményhorizontjába, és akkor aztán jöhet a sír, hol nemzet süllyed el, miszerint fogak hullatása és könnyek csikorgatása.

Hogy mi a fenét akartak egymástól azt persze tudja a franc, de legalább nem is érdekel senkit, az egész csak a szokásos politikusi önmarketing, miszerint a miniszter kiteszi a fészbukjára, hogy valami celebbel pacsizott, hátha okoz ez váratlan tizedszázalékokat a pártja és kormánya népszerűségében. Pedig nyilván nem, illetve akikre ez mégis hat, azok Gy. Ferenc első mosolygós, sütisütős posztjától már pártolnak is át a DK-hoz, legalább is a délután hátralévő részére.

De legalább a belinkelt "cikk" alatt van egy másik, ahol Közepesnél Egyel Kisebb Grofóval vigyorog, amiből látszik, hogy frizurájánál csak a zenei ízlése pompásabb. Ami nem lenne baj persze, ha nem tolná a képünkbe, de azt teszi.

papaigabor.wordpress.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése