2024. március 24., vasárnap

Babát a bababoltból!

A NAV nevű apeh leleplezett egy bababoltot, ahol zárjegy nélküli cigit árultak a pult alól. Az tűnt fel a fen tudja kinek, hogy főleg férfiak járnak a boltba, sokan és sűrűn, de kifelé jövet egyiknél sincs nagy csomag pelenka, etetőszék, vagy babakocsira való pótkerék/ izzókészlet/ elsősegély-doboz.

Ami szerintem még nem kellett volna, hogy feltűnő legyen, elvégre egy bababoltban - mint az a nevéből is látszik - babákat kellet volna venniük, hogy darabra, kilóra, csomagolva vagy ömlesztve az már mindegy is, de babákat. igazit vagy játékbabát, az is mindegy, bár gondolom a játék az praktikusabb, mert bár játszani az igazival is lehet, de a műanyag baba nem kakál be, és nem bőg fel az éjszaka közepén.

Persze, jobban belegondolva, az tényleg feltűnhetett a pénzügyőröknek, hogy a sok pasi babát se vett, habár pénzel ment be (egy pénzügyi ügyőr ezt nyilván kiszúrja), azt' pénz nélkül jött ki. Meg baba nélkül. Szóval biztos bementek próbavásárolni, kértek egy csomag pelenkát, és kaptak egy karton cigit. 
Nem úgy, mint az előttük járó, nempróba vásárló, akit viszont pénzügyőrnek nézett az eladó, és így neki tényleg pelenkát adott, a pasas nem is étette később, miért olyan rohadt nehéz elszívni. Hogy szar az íze, az még oké (pedig új pelenka volt), a csempészett belorusz cigi nem a kifinomult aromájáról híres, hanem hogy rohadt olcsó, de ez azért már tényleg kemény anyag volt...

Az eladó meg meglepődött, mikor kérdőre volták, hogy ez cigi? Nem cici? Mert ő azt hitte az utóbbi, amit persze hogy szívesen vesznek a pasik, az otthoni csecsemőnek is jól jön, meg ők is bírják, szóval érteni vélte a nagy forgalmat. Azt viszont nem gondolta, hogy a cicire kéne zárjegy.

És én azért még megnéztem volna, hogy milyen minőségű kokain van a hintőporos dobozban, mert mostanában túl sok a krétával vagy hintőporral felütött anyag a piacon, és egy rendes NAV-osnak azért figyelnie kell ilyesmire is. Pláne mert a kokain igen drága, nem is kapni a mi utcánkba'. Mondjuk bababolt az pont van a közelben, legalább is nemrég még volt, mikor a múlt század végén arra jártam, de mivel nem dohányzom, egy ideje nincs is rá okom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése