2024. március 2., szombat

Forma mennyi?

Kezdődik az idei forma egyes szezon, de tényleg csupa kisbetűvel, mert ez még mindig ugyanaz, az első időmérő után úgy néz ki, hogy folytatják ahogy tavaly abbahagyták. Márpedig az engem nemigen érdekel már, mert bár volt idő, mikor ki nem hagytam volna egy futamot, de tavaly olyan mértékben volt egysíkú és unalmas, hogy nem volt az a Las Vegas-i cirkusz und habverés, amitől egyáltalán élvezhető lett volna.

Verseny kellene, nem kurva unalmas vonatozás, és bármit csinálnak a főnökök, nem akar sikerüli kiegyensúlyozni az erőviszonyokat, egy-egy csapat rendszeresen dominál, tizenéve láttunk utoljára olyat, hogy igazából versenyeztek. (Persze minden szentnek maga felé hajlik a keze, én meg nagyon nem vagyok szent, úgyhogy mikor a Hamilton nyerte zsinórban a világbajnokságokat, azt bírtam, és nem rinyáltam, hogy ez milyen unalmas. De most már senkinek sem bírok őszintén szurkolni, úgyhogy marad az olcsó vándorcirkusz drágán, ahol mindenki vagy hirdetőoszlop, vagy divatikon, vagy influenszer, de általában ezek keveréke.)

Viszont ezt az első futamét még, ha meg nem is nézem, de odakapcsolok, és közben csépelem majd a klaviatúrát, mert nekem is hónapeleje van, úgyhogy tartozom a cikkekkel a kiadónak.

pinterest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése