2024. március 26., kedd

Pusztítsd el a fiúkat!

És ez egy olyan zenekar neve, aminek a fele pasi, legalább is jelenleg, mert a mostani négy tag mellet hat másik valaki is megfordult már náluk, de a nevekből nem mindig derül ki bárki neme (ha van neki, és nem épp genderfluid), angolszász felségterületen meg pláne. Én már néztem be egy Sandyt lánynak, aki fiú volt, meg egy Alisont, aki szintén.

Sammy Copley-ról meg máig nem tudom, hogy honnan hová transznemű, mondjuk ettől a zenéje még odabasz. Minként a címbe fordított Destroy Boys is, akik Kaliforniából punkok, az indie-garázsbagázs vonalon, a wiki szerint 2015 óta. Sokkal többet nem tudok róluk, sőt eddig nem is igen ismertem őket, az alábbi szám (I Threw Glass at My Friend's Eyes and Now I'm on Probation) is onnan van meg, hogy egy általam is követett jutyúbos csajszi, Ellie Watts feldolgozta akusztikusan, nekem meg igen tetszett. Amúgy az ő verzióját itt lehet meghallgatni, szerintem érdemes.

Szóval  jöjjön a kapcsolati erőszak miatt próbaidőn lévő lány rugdosásos kesergője, aki szeretve gyűlöli a pasiját, és talán megelőzés gyanánt állt már előre is bosszút a szegényen, vagy megérdemelte a szemét állatja, ez nekem pont nem derül ki. De a dal karcos és dühös, pont ahogy én is szeretem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése