2024. március 23., szombat

.. és mikor már tényleg nem rózsaszín

„Magyarország elkötelezett a terrorizmus elleni küzdelem támogatása mellett.” - mondotta vagy írta vala a Felcsútok Géniusza Vlagyimir Vlagyimiovics Pszichopatov elvtársnak, a Posztszovjet Majdnem Unió elnökének.

Merthogy közismerten történt az rettenet abban a koncertteremben, valahol Moszkva-külsőn, ami tényleg az oroszok 9/11-e lehet, mert a halottak számát méregetni eleve felesleges és embertelen, a terrorizmus áldozatainál nem ér a véralgebrát használni. Három halott is pont hárommal több az elviselhetőnél,  szóval hogy százhúsz vagy háromezer az nem számít, a halottak számánál a mennyiség nem csap át minőségbe, a több halott nem rosszabb, csak más szintje a rémségnek.

Viszont a pártvezér és kancellár mondata mellett nehéz elmenni. Mert egyrészt, a felcsútista kormányok pontosan mivel is támogatták a terrorizmus elleni küzdelmet? A háborús menekültek basztatásával, meg a déli határra telepített kurva sok szögesdróttal, ami mellett persze mindkét végén át lehetett menni? Mert nem, mi nem Európa védőbástyája vagyunk, hanem - a ahogy a Dagadt is mondta - a bot a küllők között, meg a tüske a köröm alatt. ez aztán a nemzetközi együttműködés, ami annyira kell az amúgy nemzetközi terrorizmus elleni harchoz!
Plusz Magyarország lehet hogy elkötelezett a terrorizmus elleni küzdelem támogatása mellett, de Ártunk és Ormányunk inkább a háborús bűnösöket támogatja, persze csak ha a Brüsszel nevű fura entitás nem néz oda. (Ha odanéz, a döbrögi minden szankciót azonnal megszavaz, helyesen amúgy, csak kibaszott nagy képmutatással.)

És amilyen a fejétől, olyan mód bűzlik a hal, avagy voltam olyan vigyázatlan, és beleolvastam a Mandiner kommentjeibe a moszkvai terrortámadás kapcsán, és elment a kedvem a világtól. Az általában vett széljobbos kommentelő szerint eleve az ukránok voltak (széljobbul: „ukik“), ha az elfogott terroristák tádzsikok, akkor is. Szóval ukránok a tettesek, vagy zsidók, esetleg zsidó ukrán muszlimok a CIA kiképzőközpontjából. Mindegy, csak irtsák ki az összes ukránt az oroszok, hiszen már okuk is van rá. Ami persze látens beismerése annak, hogy eddig nem túl sok érvük volt, hogy miért is kellett háborút indítaniuk Ukrajan ellen, már azon túl, hogy csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése