2024. március 13., szerda

Bollárdal oldal

Zorigót olvasni mindig egy sajátosan mazochista élvezet, de egyúttal arról is szól, hogy van kihez képest műveltnek és kifinomultnak éreznem magam. A dizájnjukban visszatértek valami húsz évvel ezelőtti stílushoz, de a tartalom az töményen az 1950-eséveket idézi. Csak most nem Tito marsall az imperialisták láncos kutyája, hanem "dollárbaloldal" mindenki, aki nem a felcsútista szekta. 

Van is ilyen külön rovatuk, hogy dollárbaloldal, oda meg ugye rendszeresen írni kell valamit a méltán névtelen szerzőknek. (Azért néha elgondolkodom, hogy vajon szégyellik-e kicsit a szerzők, milyen aljas módon működnek, és ezért az anonimitás? De asszem inkább nem, ha valaki elég sokáig ír és beszél szemét és ostoba hazugságokat, akkor előbb-utóbb hozzábutul a stílus maga az emberhez, onnantól meg el is hiszi, amit delirál.)

A legújabb agymenésük most az volt, hogy:
"Így akarja elvenni a dollárbaloldal a tanárok pénzét -
Gyurcsányné, Donáth Anna, Cseh "Katka" és társai megbízóik utasításait követik."

Érdekes, hogy csak Donáth Anna nevét bírták normálisan leírni, a Dobrev az eleve csakis Gyurcsányné lehet, hisz napi három-négy gyurcsányozás a minimum elvárás lehet, de ezt a "Katkát" ez mondjuk nem értem, nem mintha logikát keresnék benne. De ennyit formáról, a tartalom maga érdekesebb.

Mert ez a dollárbalodal ez olyan limuzinszocialistákból áll, akik el akarják venni a tanárok pénzért, mert az inkább nekik kell. Nyilván először jól felpofozza a tanárokat a dollárbaloldal (a tanárokat), hogy nekik nem kell holmi tetves forint, először váltsák át dollárra a fizetésüket, aztán adják oda borítékban, mert csakis készpénz...ja ezt a pártvezér é kancellár meg kis segédje szokta volt mondani. (A készpénz előnye persze annyi, hogy nem lehet elektronikusan lekövetni, így a drogdílerek és a korrupcióban érdekelt politikusok kedvence.)

Amúgy én szerencsétlen még bele is olvastam a "cikkbe", amiből kiderült, hogy a Soros-birodalom és a dollárbaloldal egyre kétségbeesettebben próbálja támadni Agyarországot, az Európai Parlament kapuzárási pánikban van, így a nemsoká esedékes EP-választások előtt, még egy nagy utolsót akar támadni rajtunk, pontosabban Ártunkon és Ormányunkon, de ilyen apróságok a kormányhitű médiát már nemigen érdeklik.

Mert az úgy van, hogy ha valami véletlenül jól sül el, azt a felcsúti döbrögi rögtön egyes szám első személybe teszi, mint az ő személyes sikerét, ha meg elbassza, akkor az egész külvilág az országot támadja, ami ellen persze ő (egyes szám első személyben) hősiesen védekezik.
Hát, nálunk már a pszichopátia lett maga a kormányzati politika, és az is marad, amíg tömegek kajálják nagy kanállal a demagóg populizmust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése