2021. március 26., péntek

Sikertelenségpropaganda

Ma reggeli rádiós kinyilatkoztatásában Felcsút Géniusza (mert hát bencsik andrás komisszár elvtárs szerint az O1G-ben a G az géniusz) már megint remek hírekről számolt be. Pár hét múlva nyithatnak az iskolák, milliárdos plakát- és sajtókampánnyal ünneplik magukat, hogy de faszán újraindítják a gazdaságot, mondjuk nem ártana, ha ezt a gazdaság is észrevenné magán, és egyébként a be-/ le-/ át- és szétoltottság nálunk olyan oltári, hogy az hétszentség. (Na, tudok én szájkeresztényül fogalmazni, ha akarok - „s mint a barom, melyet igába hajt...“)

Apró szépséghiba kormányzati sikertörténetben, hogy:
- Most már minden nap azt olvassuk, hogy „újabb rekordot döntött  járvány halálos áldozatainak száma“, miközben a pártvezér és kancellár pár hónapja még azt mondta, a járvány elleni védekezés sikerét a halottak számában kell mérni. Akkor most ez így hogy? Lehet hogy úgy értette, a siker az a minél több halott? Mert akkor hasít a Karmelita Kolostor Koleszterinbombája.
- A kormányhitű média jellemzően csak egyetlen adatot emel ki, hogy csökken az új fertőzöttek száma. Hát egy faszt! A beazonosított fertőzöttek száma csökken, mert simán csak kevesebbet tesztelnek, és így persze, hogy kevesebb fertőzöttet találnak.
- Azt mondták már hetekkel ezelőtt egészségügyisek, hogy ezer feletti, gépi lélegeztetésre szoruló beteg felett már gáz van, mert gép van sok (főleg raktárakban porosodva), de hozzáértő orvos meg ápoló kevés. Tessék mondani, nem kellett volna mondjuk a nyáron ezerrel képezni a személyzetet, tudván, hogy ősszel várható a következő hullám? A helyett mondjuk, hogy százmilliárdokat vertek el a felesleges lélegeztetőgépekre.

És  még sorolhatnám, de minek, mindenhol ezek a tények jönnek szembe. Nekünk, mert a felcsúti jól láthatóan egy alternatív univerzumban, elég régóta már, és egyre alternatívabban.
Mert elmúlt bő egy évben most a legrosszabb a helyzet, lassan tényleg nyakig ér a szar, és akkor a főnök és sleppje még mindig ott tart, hogy az apa férfi, az anya meg nő, a szalonnázó férfi és a bevándorlás tömeges, a meleglobbi meg szintén nő.
Cselekvés helyett migránsozás, brüsszelezés, buzizás. Business as usual.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése