2021. március 6., szombat

Tömeg a Tegeződő Áruházban

Majdnem vicces hír, hogy az emberek a hétfőtől bejelentett korlátozások miatt lerohanják a tegeződő skandináv bútoráruházat. Pedig mehetnének játékboltba puzzle-t venni, azt is lehet sokáig rakosgatni, de nyilván olcsóbb, és sokkal kisebb helyen elfér, min a lapra szerelt könyvespolc. 
Egyáltalán mi az hogy lapra "szerelt"? Mikor a szerelés csak az után indul, hogy az ember felcipelte az emeletre Persze én ehhez nem érthetek, annyira csóró vagyok, hogy az Ikeában amúgy csak ingyenes prospektust tudnék venni, igaz, abból akár többet is.
Könyvespolcot így aztán elég régen vettem utoljára, de muszáj volt, elvégre valamit tennem kellett a másik könyvespolc tetejére.

Amúgy lehet, hogy a néptömegek svéd húsgolyóért rohamoznak, de olyat még sosem ettem, és nem számítok rá, hogy valaha az életben fogok még egyáltalán. De hát skót dudán sem fogok már megtanulni játszani, és az is csak egy kicsit zavar.

Bútorral meg tele van a lakás, nincs is a közelben svéd szakbolt (illetve van, csak nem az a lánc), kajából meg legalább egy hétre való van még itthon, tele van a fagyasztó, a szekrény meg a sima hűtő is, de annyira, hogy savanyíott cseresznyepaprikával legalább két hétig kihúzom. (Na jó, igazából azért, mert annyira kurva csípős...)
Amúgy is úgy élek, mint Hitler a bunkerban, csak ez az elsőn van (ami gy bunkertól azért szokatlan), és sokkal ritkábban kapok idegrohamot benne, de hát sehol egy tábornok, akit kivégeztethetnék.

De lehet, hogy nyugtató célzattal szétszedek egy könyvespolcot, aztán újból összerakom, csaak hogy kreatívnak érezzem magam. Vagy kihalászom az ágy alól az egyik puzzle-t...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése