2022. április 27., szerda

Az nuku!

Novák Előd közéleti elmebeteg, az Ő Hazájuk nevű széljobb párt (és egyben őfelsége ellenzéke) alelnöke büszke rá, hogy már megint sikerült lefoglalniuk az Andrássy utat, meg néhány egyéb közterületet a Budapest Pride szervezői elől. Nem akarnak ők ott különösebben demonstrálni, a lényeg hogy a mindenféle szekszuális kisebbségek, meg a velük szolidáris demokraták ne vonulhassanak ott. (Mondjuk vonulnak máshol, ahhoz Novákék elődje - aki nem mellesleg Dúró "Daráló" Dóra párt- és házastársa - kevés, hogy lefoglalja az egész fővárost.)

Ám az vicces, hogy Elődünk nem egyszerűen egy fasiszta bunkó, de még büszke is rá, hát mit mondjak, sose legyen nagyobb öröme az életben. Mert ők már előre készültek, tudván hogy pont három hónappal korábban lehet ilyenfajta rendezvényeket bejelenteni, így szombaton nulla óra nulla perckor tárcsázták is a rendőrséget, és foglaltak. Csak hogy mások, akiknek nem bírják a pofáját, nehogy élhessenek demokratikus jogukkal. Ami persze nem meglepő, ezek az ex-jobbikos rosszabbikok soha egy percig sem voltak demokraták, nekik a szólásszabadság is csak addig tetszik, amíg őket nem gátolja senki, hogy sötét ostobaságaikat beleböfögjék a nyilvánosságba. Ha már náluk a gyűlölet, az "utálunk mindenkit, aki nem mi"mentalitása az ideológiai alap és a közösségformáló erő.

De az vicces, hogy Elődék jobban készülnek a Pride-ra, mint a felvonulók, ezen pörögnek már hónapokkal korábban, valamint nulla-huszonnégyben, csoda, hogy éjszaka azért bírnak néha aludni is. Ráadásul úgy, hogy nem buzihordákkal álmodnak, akik éccel fertőznek meg átoperált óvodásokat, bőrtangában persze. De hát a fixáció az fixáció, a lényeg hogy semmi buzulás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése