2022. április 19., kedd

Koffeinmentes reggelen

Igen, tudom hogy olcsó fogás a köztünk járó agyhalottak kommentjeiből szemezgetni, nagyjából mindenki tudja, hogy vannak ezek a végtelenül sötét alakok, meg az ő kis szellemi szemétdombjaik, ahonnan a világról való tudásuk javát szemezgetik, de néha nehéz ellenállni a kísértésnek. (Bárminek, ellenállunk, csak pont a kísértésnek nem - ahogy azt már Oscar Wilde is jól látta.)
Reggel, végigszaladván a mindenféle elfogultságú portálokon, már megint kommenteket olvasgattam kávé helyett, vérnyomás-helyretételi céllal, és persze gyöngyszemekbe botlottam, mint rendesen. (Bizony, ha a közkeletű matolcsyzmussal szólva a negatív növekedés is növekedés, akkor a barna, hosszúkás, bokrok alján található büdös anyag is gyöngyszem, csak jól álcázza magát kutyaszarnak.)

Az alábbi hozzászólások közös pontja, túl a szellemi leárnyékoltságon, hogy teljes mértékben zárójelbe teszik a tényeket, az elemi logikát, valamint opcionális jelleggel a nyelvtant és/vagy a helyesírás bevett szabályait. Utóbbi esetekre tényleg igaz a „tartalomhoz a forma“ közhelyszerű elve, a sikító ostobaság valóban efféle nyelvhasználatot igényel, illetve generál. (Külön szép, hogy sokszor vagy egyáltalán nincs központozás, vagy túltolja a lírai Én, és kérdőjelet is csak hármasával képes használni, miközben a CSUPA NAGYBETŰS, írásbeli kvázi-kiabálás mintha ritkulna. Vagy csak nem mindig találják meg a CapsLockot, nagy löttyös indulatukban.) De  akkor a reggeli gyűjtésből néhány, betűhíven:

Lali Hori
miert az a fontos hogy a buszikat leszbokat tamogatok mennyire ki vannak kikellve Orban ellen. Azt kellene kikutatni hogy a ketmillio biorobotnak mennyire van elege ezekbol a tetves brusszeli bandabol meg az olyan jobaratokbol mint a polakok, meg az ukran vezete amely pl. a felvideki ideiglenes kormanyal egyetemben meg a MAGYAR NYELV hasznalatat is betiltotta! Errol irjatok szentjeim! 
(hirklikk.hu)

Katalin Kormos 
Na már megint egy cionsimogató cikk...!
Az "ukránok" (az meg mia fasz???) meg már Kamcsatkában vannak és csak a Csendes-óceán habjai állíthatják meg őket, mi???
Sőt:
Ha már lúd...
Hatalmas és dicsőséges hadseregük, a Földön körbeér (úszik) és vezetésükkel megvalósítja minden földi ember álmát, a zelenszkij-féle cion-kommunista globális paradicsomot. Más néven: az új Dávid-királyságot. 
(azonnali.hu)

minoritás
HA TÉNYLEG VOLNA EGY HAZÁJÁÉRT AGGÓDÓ UKRÁN, AKKOR MÁR ZELENSZKÍJ NEM ÉLNE!
az ember
Jeszenszkít (sic! -a szerk.) fel fogják koncolni az ukránok, a baj csak az, hogy akkor már késő lesz. 
(mandiner.hu)

Istvan Reszegi
Koszonjetek Ukranok annak a CIA pribeknek akinek utasitasai kulfodrol jonnek es naci bergyilkosainak akiket a gazdai pezelnek mint ot!! 
Laszlo Barabas
Vigyázz f@szfej (Zelenszkij- a szerk.), mert meg tudod hamarosan, hogy milyen is egy,,ANYA,, bosszúja.Ha az OROSZ ANYÁK kezébe kerülsz először kiherélnek és aztán élve meg nyúznak !
Lajos Noszkovics
Igen is USA. a bitang a ukrajna i haboru ert bünos
Nagy Ferenc
Ez egyértelmű. Minden tájékozott és okos ember tudja az aljas amerikai zsidók miatt van az egész.
(facebook)

Na, ennyi elég is lesz szerintem, azért egy bizonyos ponton túl már tényleg nehezen elviselhető ez a sok „tájékozott és okos ember“. Mondjuk nem mindegyiknek lehet pontosan érteni a mondanivalóját, mert vagy nincs neki, vagy komolyan funkcionális analfabéta, és ennek okán közlésképtelen. Ami viszont lehet, hogy hosszabb távon csak jót tesz a világnak, úgy általában is.
__________________________________________________________________________

És hogy ne csak a háború szörnyűségeihez tapadó hülyeség legyen itt, a kedvenc origóm szokás szerint kitesz magáért, hisz nem történhet elég szörnyűség elég közel hozzánk ahhoz, hogy ama kitűnő szerkesztőség sok kis névtelen betanított sajtómunkása, elszakadjon saját cici-popó fixációitól. (A nap szava: Tanga!)

- Homok tapadt Schobert Lara tangás fenekére - képek 
- TELJESEN ÁTLÁTSZIK VAJNA TÍMEA CSIPKÉS MELLTARTÓJA - KÉPEK 
- Rubint Rella tangás fenekét markolássza a magyar focista - kép
- Tangában mutogatja magát a havas hegycsúcsok közt a magyar utazó blogger - kép 
(origo.hu - címek a címlapról)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése