2022. április 30., szombat

Who the Fuck Is Brüsszel?

„Brüsszel politikai bosszút akar állni a Fidesz elsöprő győzelméért“
(ismeretlen szerző kései zsengéje, többfelé a buborékban)

Hát de tényleg, milyen már ez a Brüsszel? Ez ennyire nem bírja megemészteni, hogy a győzelem az elsöprő, a fidesz a bosszú, és a hidegen tálalva a jó? Magának akarja a bosszút is a barom, politikailag. És azt így most hogy?
Szerintem meg kéne utánanézni, ki is ez a Brüsszel, hol lakik, hány éves, mit dolgozik, aztán odamenni kicsit elbeszélgetni vele. Nem sokan, húsz-huszonöten, szerintem nagyon verni se kell majd (beszariak az ilyenek mind), elég lesz a ráutaló magatartás főleg. Ahogy a százados szokta mondani a kihallgatáskor.

Mert a Magyar Enbereknek kurvára elege van már ebből a Brüsszelből, ez tuti valami keresztapa, de neki még keresztneve sincs. Sőt a száma is titkos, tudom, mert megnéztem a telefonkönyvben, de sehol egy Brüsszel József, vagy Brüsszel Attila, sőt semmilyen Brüsszel, még nő sem! Bujkál a mocsok, bujkál! De mi Hazafiak majd megtaláljuk, és akkor lesz olyan izé... nemulass. Majd mi mulatunk!

Hallottam amúgy, hogy a Géza mondta a Ferinek, hogy olvasta valahol, hogy a Soros van a háttérben ennek is megint. De hát mindig ő, múltkor is emelte a parizer árát az a vén geci. Mondjuk nem is értem, miért pofázik belénk folyton, maradhatott volna a filmiparban, például tök ijesztő Palpatin Császár volt a Star Vorsban. De ez politikázni akar folyton, hát minket csak ne politikázzon!
Amúgy is tök öreg már, arra a kis időre nem lehetne elküldeni valami lakott szigetre, amik nem mi vagyunk? Baszogassa őket. Azokat. Ott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése