2022. április 28., csütörtök

Kamikaze-jövő

Úgy tűnik, az orosz állami tévében már megkezdődött a harmadik világháború. Nem arról beszélnek, hogy eszkalálódhat az aktuális háborújuk, hanem hogy a világháború már tart, hisz nem ők rohanták le Ukrajnát, hanem a Nyugat (szerintük vagy negyven ország) támadt rá Oroszországra, ők most is csak védekeznek, mondjuk Mariupolban. A 444.hu cikkében egész dermesztő idézeteket olvasni, amiket ottani tévéműsorokban adtak elő mindenféle pszichopata őrültek, hol nyugdíjas katonatiszt hol "szakértő", hol meg a műsorvezető képében, avagy álcájában.

„Személy szerint úgy gondolom, hogy a legreálisabb út a III. világháború útja, ami azon alapul, hogy ismerjük magunkat és vezetőnket, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint, tudjuk, hogyan működik itt minden, lehetetlen – nincs esély rá –, hogy feladjuk.” - mondja például a Russia Today című propagandacsatorna vezetője, akinek nyilván már rég elmentek otthonról.

Az egész orosz narratíva arról szól, hogy a gonosz nyugatiak, (a Kollektív Hitler - tényleg, el kéne már dönteni, hogy nyugatról akkor a liberális métely jön, vagy a nácizmus, a kettő együtt nem megy) el akarják őket pusztítani, ezért nekik megelőző csapásként ukrán civileket kell halomra gyilkolniuk. Meg oroszokat persze, azok is élnek ott számosan, és a megszállók nem válogatnak különösebben. És Oroszországnak nem azért van kurva sok atomfegyvere, hogy csak a takarítók porolják le néha robbanófejeket a raktárban, hanem használni is lehetne őket. Egyesek szerint Londont kellene szétkúrni velük, mások szerint előbb inkább Washingtont, mert az a Kollektív Hitler valódi főhadiszállása.

Azt persze sejtik, hogy az Oroszország-Világ meccsen atomfegyverekkel sem győzhetnének. Eleve, egy atomháborúnak per definitionem nem lehetnek győztesei, ezt sejtik a putyinista tévéműsorok zombijai is, de legalább nem zavarja őket az emberiség globális pusztulásának lehetősége. Biztos az a napi rendes, kora esti relaxációjuk, hogy miután bebasztak két üveg vodkától, belehánynak az akváriumba, és betesznek egy Mad Max filmet.
Minden esetre, ha a geci nyugatiak kihalnak, akkor az se nagy baj, ha a dicső oroszok is, elvégre: „De mi a mennybe jutunk, míg ők egyszerűen meg fognak dögleni.” 

És nekem ennél pontnál esett le, hogy itt nagyjából három eset lehetséges.
- A efféle műsorok megmondóemberei nem várják meg míg este hazaérnek, már a műsor idejére be vannak baszva.
- Súlyos elmebetegek, a valóságérzékelésük nem lépi túl egy négyéves gyerek szintjét, ők már az óvodában is Molotov-koktélt vágtak a Süni csoport közé, mikor Szásáék nem adták kölcsön a homokozólapátot.
- Ők is teljesen beszopták az általuk terjesztett propagandát, biztos nem viseltek védőfelszerelést, így a növekvő birodalmi öntudattal párhuzamos gyors elbutulás, egyfajta krónikus küldetéstudatot okozott, ami most vált akuttá. És talán ez a legvalószínűbb magyarázat.

Mert arról van szó, hogy ezek az alakok igazából dzsihádisták, a radikális hitszónokok alfajából, csak valami kozmikus véletlen nyomán kereszténynek, azon belül meg pravoszlávnak képzelik magukat. Így aztán pusztuljon mindenki, majd az Úr kiválogatja őket. Ez centire pontosan az öngyilkos merénylők mentalitása, csak Moszkvában ezt már állami szinten tolják.
Ennek alapja pedig a megtámadottság mítosza, hogyha az egész világ ellenük van, akkor már biztos, hogy igazság az oroszok oldalán áll. Mondjuk pont ők rohantak le egy másik országot, ott kegyetlenkednek már két hónapja (mert a blitzkrieg ugye nem jött be), kiszállni nem tudnak arcvesztés nélkül, akkor viszont dögöljön meg, nem egyszerűen a szomszéd tehene, hanem a szomszéd, meg annak a szomszédai. Beleértve magukat is. Kamikaze faszfejek, küldjön már nekik valaki egy-egy szamurájkardot, hátha értik a célzást.

Gyerekek, ez egyszer mind a tiétek lesz! (beaumontenterprise.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése