2021. május 6., csütörtök

Ez már viccnek is rossz

Kereszténydemokrata Intézet lesz a neve az új, alapítványi formában működő kutatóintézetnek, melynek hivatalosan a párt nemzetközi szerepének és megjelenésének az erősítése, valamint a kereszténydemokrata értékek népszerűsítése a célja - írja a Népszava.

WTF? A fideszről, pontosabban a fideszkádéenpéről két dolog biztosan elmondható: nem keresztények, és nem demokraták. Nyilván azon az alapon hívják magukat így, hogy az elnevezéstől hátha. Ez anno az orosz bolsevikoknak egyszer már bejött, hisz a 'bolsevik' annyit jelent, hogy 'többségi', pedig épp kisebbségben voltak, de a többségi álláspontról aztán legyakták Oroszországot.
Ártunk és Ormányunk is efféle névmágiában utazik, hátha demokratának tűnnek, és naná kereszténynek attól, hogy elég sokat mantrázzák.

Pedig bolsevik faszok ők, a szovjet értelemben, a kereszténységhez annyi közük van, hogy hallottak már róla, avagy szeretnek püspökökkel fotózkodni, templomszenteléseken, de gyakorlati működésükben a tízparancsolatból egy sem látszik. Lopnak, hazudnak, megkívánják más feleségét, faragott képet csinálnak maguknak, a hét főbűnből nyolcat írnak bele az alapkotmánytörvénybe (a nyolcadik a hatalmi arrogancia), és eljátsszák az Irgalmatlan Antiszamaritánust, csak mert kibaszottul keresztények.
És pont ennyire demokratát, imádják, ha komoly viták zajlanak fontos közéleti kérésekről, megfontolt módon kommunikálják kidolgozott álláspontjukat, argumentációjuk kitűnő. 
Ja nem, mégsem, a Pártközpontból jön az utasítás, hány százalék Brüsszel, hány százalék Gyurcsány kell egy bármilyen hozzászóláshoz, de ezt a faszságot ne hívjuk már demokráciának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése