2022. augusztus 27., szombat

Belterjes népsavazás

A Tranzit fesztiválon vitázott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője. Hajnal a vita egy pontján megkérte a kormányközeli rendezvény közönségét, tegye fel a kezét, aki szerint „melegpropaganda vagy transznemű propaganda, nemátalakító műtétes propaganda menne” az óvodákban, ha ők nyertek volna. A többség fel is tette a kezét.

Remek, nem? Egyrészt mert úgy látszik, tényleg van az a szintű, tévékettőbe oltott origó, ami már kimutatható agykárosodást okoz, másrészt van az a momentumos gyökérzet, aki bár már a parlamentben ül, de még mindig nem tudja, hol is él a melyik országban. Miközben a legvalószínűbb magyarázat persze annyi, hogy a dominánsan kormányhitű közönség jól megszívatta a Hajnalt, aki igazából házhoz ment a lófaszért. Mondhatni lesavazták.

Mert épeszű ember nyilván nem gondol olyat, hogy a sátánian sötétlelkű ellenzék, ha véletlenül kormányra kerülne úgy 2042 körül, átműtetné az óvodásokat, meg buzulásra kényszerítene bárkit, aki épp a nemi érés jegyeit kezdi mutatni. Ez nyilvánvaló baromság und összeesküvés-elmélet, de annyira, hogy én már röhögni sem bírok rajta.
Mert a napnál is világosabb, hogy a sorosista brüsszelek nem kislányokká akarják műteni a kisfiúkat, és fordítva. Az túl egyszerű lenne, hisz csak annyiból állna, amit a kisfiúkról levágnak, azt felvarrnák a kislányokra, és a végén pont ugyanannyi fiú meg lány lenne, mint az elején, szóval tényleg nem lenne semmi értelme, de rohadt sokba kerülne, tök feleslegesen. 

A helyzet az, hogy ha hatalomra kerülnének zsidóvá operáltatnák a gyerekeket, méghozzá haszid, brooklyni zsidóvá, nem holmi cionistává. A haszid zsidó nem néz tévét, nincs okostelefonja, szerényen él, miközben a bigottságig konzervatív, viszont remek munkaerő, olyan lelkiismeretességgel pörgeti a GDP-t, hogy öröm nézni. És akkor a liberális véleményterrorista diktátoroknak már egész biztos nem kell dolgozniuk, csak élősködhetnek vígan, és hát ez a Soros-terv lényege. Tú In Van emberek, túinvan! Egyrészt lesz sok zsidó, csak mer'az jó, másrészt meg fellendül a gazdagság a háttérhatalmi elitek számára (akik szintén zsidók, csak nem a brooklyni, hanem a Wall Street-i értelemben) és limuzinnal járhatnak majd a jacuzziba, miközben a haza helyett az arcuk fényre derül. (Bónusz: egy rabbinál jobban senki nem tud egyrészt-másrésztezni, még Török Gábor, a műfaj hazai fekete övese sem!) 

Ezt a kormányhitű, egyszerű szektatagok természetesen nem látják át ilyen mélységben, ellenben én,  ha lenne még egy kis koffeinem, lendületből megfejteném a gyíkemberek titkát is. (Spoiler: az a titkuk, hogy nincsenek is, így aztán kurva nehéz kiszúrni őket. Ravasz, nagyon ravasz!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése