2022. augusztus 2., kedd

Üzenet palack nélkül

Gordon Matthew Thomas Sumner egy fogalmatlan, hülye amerikai popsztárocska, aki csak gitározzon meg nyávogjon, de ne csináljon úgy, mintha értene bármit is a világból a marhája. Mert a minapi varsói koncertjén kisebb szózatot intézett a közönségéhez ez a pöcs, amiben Vlagyimir Vlagyimirovics háborúját kárhoztatta, mert még annyit sem lát át az egészből, hogy az oroszok épp a keresztény Európát védik az ukrán náciktól (és hát a legjobb a védekezés a támadás, ezt mindenki tudja), de Gordon Matthew Thomas Sumner csak a demokráciaféltésről rinyál. És még az se zavarja, hogy a rajongói közt biztos kurva sok putyinista van, akik most jól elpártolnak tőle, persze biztos összeharácsolt már egy milliárdos kastélyt, szóval röhög  a rajongói markába. Izé, a sajátjába...

Nagyjából ez jött le mandiner.hu témával foglalkozó cikkének kommentjeiből, ahol a kormányhitű konzervatív fülkeforradalmárok utólag zárójelbe tették az illető komplett, több évtizedes munkásságát, hogy á, sose szerettük a zenéjét, és most már azt is tudjuk miért nem, hisz Gordon Matthew Thomas Sumner is a Soros-Hamilton-Bono-Madonna tengelyt erősíti a liberálkommenista világösszeesküvés előretolt, popszakmai hadoszlopaként.

A valóság ezzel szemben az, hogy a mandiner kommentelői javarészt  hülyék, az illető zenész meg nem is amerikai (ezt talán csak egyvalaki szúrta ki), hanem angol. (Szül. 02.10.1951. Wallsend, UK) Bár asszem van lakása Amerikában is, elvégre ő egy Englishman in New York. Mert Gordon Matthew Thomas Sumnert művésznevén ismeri a világ, miszerint Sting.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése