2022. augusztus 4., csütörtök

Gumibogyószörp

India egy tájegységében a lokális fiatalság egyre nagyobb része szok bebaszni kotonnal. Kotontól. Ja, a trágárságot itt nem lehet nélkülözni, tényleg arról van szó, hogy ízesített óvszereket dobnak forró vízbe, azt' hagyják ázni pár óráig, és megisszák a levét. Nem azt, ami üzemszerű működés esetén benne lenne, hanem a belőle kioldódó, és lényegében alkohollá bomló cuccot, állítólag nagyobb mennyiségtől fél napra is kiütheti magát az ember.

Vagyis az indiai ifjúdzsánkik kétféleképpen használhatják a gumit, vagy a szokásos-unalmas módon dugásra, vagy sokkal faszábban (bocs, ezt tényleg nem bírom kihagyni), mint metilalkohol-forrást. És itt az egyik problémás pont, mert a metil az tényleg durva méreg, az van a fagyállóban is, amivel ha felüti kannásbort a díler, a rendszeres kuncsaftok szó szerint vakulásig ihatnak. Az viszont kétségtelen, hogy ha valaki kidől az óvszeres cucctól, akkor szex már úgysem lesz, tehát nem fog hiányozni máshonnan a latex-alapú örömszerző segédeszköz, ám ha nem elég előrelátó, és nem áztatja be a tervezett berúgás eseményhorizontjától kellő időbeli távolságra az alapanyagot, akkor még mindig kereshet egy csajt, csak hogy ne vesszen kárba a befektetés. 
Elvégre valamilyen szabadidős tevékenységhez mindenképp jó lesz, boldogság-faktor mindkét tevékenységben van, legfeljebb az egyik durva és maradandó idegkárosodást, a másik meg gyerektartást okozhat, ha valami félremegy.

Kérdés persze, hogy a málnás jobb-e vagy a kivis, illetve van-e különbség köztük egyáltalán, vagy a gumiszörp is csak olyan, mint a legtöbb pia, hogy eleve nem az ízéért isszák. És az sem mellékes, hogy viszonyul árban a kotonlé mondjuk a ginhez. Csak mert azt gondolom - bár óvszert még sosem ittam - hogy a koton lehet a fagyálló-alakúak között az, ami rendes piáknál a gin, azaz vacak az íze, senki nem érti, ki volt az  marha, akinek egyáltalán eszébe jutott, de végül is mindegy, mitől dőlünk be biciklivel az árokba, csak fájjon.

Pia nincs itthon, nem is tervezem, óvszert meg ugyan találtam nemrég vagy kettőt, de egyrészt azok nem ízesítettek, másrészt meg lassan felajánlhatom valami múzeumnak, mert nekem nem kell, viszont határozottan régiséggé kezdenek patinásodni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése