2022. augusztus 22., hétfő

Kicsit csillagjegy

Én tényleg csak a nap folyamán sérelmemre bekövetkező időjárásra lennék épp kíváncsi, de oda eljutni nem olyan könnyű, mert az épp használt böngésző fejlesztői szerint testben és lélekben egyaránt bulvárhírekkel kell felkészülnöm arra, hogy főleg majd esik. Pedig nekem semmi bajom ezzel, sőt azzal se ha marad a faszomgeci hideg (bocs, Novák Dodó érti), de mire betölt az oldal, megtudom mit csinált Kameron Diaz nyugdíjas éveiben, és hogy mely csillagjegyek a legjobbak a gazdagodás szempontjából.

Na ebből Kameron az megvan, csak nem tudtam hogy nyugdíjas volt, így múlt időben, persze ha valakinek a sztárság a csillagjegye, annál sose lehet tudni. Gondolom most pár évet nyugdíjaskodott, hogy ha majd öregebb lesz, és épp nem ér rá, erre már ne legyen gondja. Asszem ötven a nőszemély (asszonyság?), és lehet, hogy ha hetven lesz, neki kell majd eljátszania az összes csúnyára plasztikázott satrafát Hollywoodban, szóval nem lesz ideje kikapcsolódásként beszállnia a bioműanyag ezogyertya-üzletbe, pedig igénye az lenne rá, szóval akkor most.

Viszont mire elmélyedtem volna a horoszkópikus közgazdaságtanban, azaz hogy lehet-e gazdag egy Vízöntő, akinek Oroszlán(szag) az aszcendense, de szereti a Halakat (sütve, nem párolva), kiderült hogy igen, tényleg esni fog a nap nagy részében. Pedig érdekelt volna, hogy a Csillagjegy rokona-e Csillaghegynek, és a hogy a linóleumborítás véd-e a karmikus földsugárzás ellen, vagy csak akkor, ha a Hold a Mérleg házába lép, de előtte nem töröl lábat.
Szép őszünk van így augusztusban, és a fene se várja a szeptemberi nyarat. Jó, hogy végre a rádióban esik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése