2022. augusztus 7., vasárnap

Reggeledik a minek már

Hángerijen Hírportál, jobboldali bulvársávja (balra és középen jobboldali propaganda), ma kora reggel, már megint nem tudom, hogy kell-e  még kávé ezek után, vagy már idegállapotban vagyok sérelmemre. Oké, minek megyek oda? De nem is mentem, csak kiléptem a frímélből, és automatikusan rám ugrott a Zorigó réme. Oké, minek használ egy európai értelemben vett szerencsétlen még mindig frímélt? (Dzsímélt használok, de még megvan másik is...)
Hírek a világból, hetedhét országból, de főleg csak ebből itt:

"Közös fotókkal köszönti a volt pornós, Aleska Diamondot a drogszeánszon megsérült barátnője

Elfelejtett alsónadrágot venni a vébén az olasz atléta - egy egész stadionnak mutatta meg a péniszét - videó

Lejjebb húzta a fürdőruháját, hogy meztelen melleit markolássza a műsorvezetőnő - képek

Friss bikinis fotót mutatott magáról Berki Mazsi

Mással szexelt a menyasszony - a vőlegény csaknem belehalt

A világ legkisebb bugyijában ment evezni Cserpes Laura - képek

Szexi bikinis fotót mutatott magáról Görög Zita - kép

Felesleges a bugyi Heidi Klumra, így is mindene kilátszik - videó

Melltartó nélkül ment a kertbe Kate Moss húga - képek"

Öt felé jár, a nap még a horizont alatt (milyen jó kis hírportál név lenne: Horizont Ponthu - nyilván eseményhorizont, amint túl már csak a fekete lyuk übergravitációja), félzászlóra eresztett árbocokat lengetnének a talaj menti fagyok, ha nem épp augusztus történne velünk, a harmadik világháború már többször kitört (csak azóta elmúlt), ám a kommunista brókerek nem alusznak, a spájzban már csak oroszok vannak, a lekvár elfogyott, mert a bukott baloldal a rezsicsökkentést támadja, de a kormány a vidékre figyel és a javunkat akarja, csak mi meg nem adjuk könnyen a nincsmibőlt. 

A világ origója hihetetlenül döbbenetesen drámai, sokkoló  videókon terjed, minek is rá bugyi, hisz mindenki láthassa hogy a háborús infláció melltartó nélkül ment a kertbe, péniszt markolászva.
Egyre hihetetlenebb őrültségek  fókuszban, nagyszínpadon Bözsi, a nikotinos sorozatgyilkos, a háttérben fellép az Anonim Expornósok Heidi Mazsi önsegítő dalárdája. Mindmeghalunk pont. Hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése