2023. május 20., szombat

A kitiltott tejeskávé esete a vodkával

Oroszország kitiltotta Barack Obamát. Miért is? Há' mer feka, az oroszok meg rasszisták, ők a szőkés és erősen kopaszodó, botoxolt egykori KGB-ügynököket szeretik, lehetőleg egy nagyjából diktatúra keretrendszerében. Régebben persze a marxi jellegű szakállat hordó cárokat szerették altábornagyi egyenruhában, később a ballonkabátos marxistákat is jól tűrték, de a feketéket valahogy sose, de annyira, hogy még rabszolgának sem tartották őket, mint az amerikai imperialisták. (Akik tehát nem is voltak annyira fajgyűlölők, ha már annyi színest megtűrtek az ültetvényeiken.)

Obama ráadásul nem is fekete, inkább kapuccsínó, ha már a mama szőke, fehér amerikai (és csak a néhai fater jött Kenyából), de nyilván nem elég szőke, és nem is kopaszodik eléggé ahhoz, hogy a ruszkik ne utálják, pláne mióta elterjed róla, hogy a vodkát sem igazán kedveli.

Nem tudom mi lesz most szegény Barackkal (tényleg, ha a vodkát nem is, de a folyékony barackot kedveli?), biztos azért pont most tiltották ki, mert a KGB FSZB kiderítette, hogy pont akart Oroszországba utazni, ahol Szent Péter Vár, ő meg nagy keresztény, plusz jókat hallott az Ermitázsról, meg a pirogról, és nem szóltak neki, hogy utóbbit vehet New Yorkban is, festményekből meg kurva sok van a Metropolitan múzeumban is.

A Kreml elnöki mosdójából (amazon.com)

De Obama Barack most biztos szomorú, gondolom nagyon a lelkére vette ezt a kitiltást, pedig lehet, hogy csak afféle szimbolikus gesztusnak szánták, miután Lavrov elvtárs - a főnöke nevében is - annyira megsértődött/hisztizett az ENSZ-ben, amennyire még Nyikita Szergejevics Hruscsov elvtársnak se ment. Hogy aztán mi lesz a viszontválasz,, azt a fene se tudja, de talán az exelnök nem tiltja ki Oroszországot magából, amennyiben például nem dobja ki a Dosztojevszkij-köteteit, és nem törli TchaikovskyMp3 nevű mappáját a laptopjáról. És végre eszik egy jó káposztás pirogot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése