2023. május 5., péntek

Szómágia-rakás

Aszongya  a kövér pártvezér és kancellár, a Trumpista Internacionálé esedékes pesti autodaféjén (CPAC Hungary), hogy a baloldal a migrációval, a genderrel és a woke-kal vírustámadást indított, amivel a nemzeteket akarják lerombolni. Elvégre a nemzet az élő, orgiazmikus organizmus, úgyhogy lehet vírussal irtani, csak minek? Mert a felcsúti döbrögi szerint Brüsszel a labor, ahol ezt a biológiai fegyvert fejlesztik a marxisták, a nyugat ellen, akik meg - többek között - ők maguk. Szóval szuicid ez a Brüsszel, csak azt nem tudom, hogy az egész város az-e, tokkal vonóval, van vannak benne egyáltalán nem öngyilkos hajlamú, antimarxista csecsemők, kutyák és villamosok is?

De én a magam részéről már teljesen be vagyok szarva a biológiai marxistáktól. Nem láttam még ilyet, biztos sötétbe bujkáló fajta, elvégre a sötétből lehet a legjobban kísérletezni a kissé gyanakvó magamfajtákkal. A gyanútlanokkal fényes nappal, a nyílt utcán is, azért gyanútlanok. (Tényleg, sűrűn vannak sikátorok Brüsszelbe«? Már csak a bujkálás végett.)

Az mondjuk kissé összezavart a vezéri iránymutatásban, hogy szerinte az ellenség a leggyengébb ponton támad, ami meg maga a nemzet. Na most eddig azt hallottuk, főleg háborús retorikába csomagolva, hogy a nagy löttyös nemzeti öntudat a fő erősségünk, pont azért támadnak ott. Biztos az van, hogy Brüsszel annyit támadta már a nemzetet (az összest), hogy mostanra gyenge és sebezhető lett, a Brüsszel meg röhög a markába. (Nem az egész Brüsszel persze, a kutyák biztos nem, és a vonatkozó gyerekvers szerint a villamos is aluszik. A kutyák amúgy se számítanak, a főnök már szagról érzi a marxistákat, biztos sokat gyakorol a sajátjain.) Ja, és Brüsszel azért is bűzlik, mert egy mocsár, amit a jövőre az EP-választásokkal lehet lecsapolni, bár őszintén szólva egy mocsaras biolabort elég nehéz elképzelni. Van benne valami önellentmondás, a labor ugyanis mégis csak egy tiszta műfaj.

Egy régivágású marxista, még Trockij stábjából, a Gulágra hurcol egy 
kísérleti szüzet. (empireonlie.com)

Amúgy háború se lenne Ukrajnában egyáltalán, ha Trump lenne az elnök, hogy mér' nem az se világos, talán a Trampli nem látna benne üzletet, elvégre egy tüzérségi támogatás az nem Pancsó Aréna Felcsúton, hogy csak úgy jókedvében az ember, meg a lenyúlható támogatásokért. Plusz háborúzni csak sötétben bujkáló marxisták szoktak, mint az köztudott, kérdezzék csak meg Adolf H.-t. (Vagy Sztálint, ugyanis ő se volt marxista. Ő sztálinista volt, kissé autofellációs jelleggel.)

Mondhatnánk, hogy a felcsúti és rajongói szektája  egy alternatív valóságban él, de igazából az ő világlátásuk lényege, hogy nem ismernek alternatívát magukhoz képest, így simán csak egy valóság (vö. "tények") utáni valóság az övék, erős szómágiára alapozva. És itt sem történt más, mint kiállt a főnök és igyekezett varázsolni egyet, csak az övéinek, mert azt nyilván a fülébe súgják azért, hogy a szektán kívüliek eleve nem veszik komolyan, jó ideje már. Ezért is utálja annyira világ rajta kívül eső részét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése