2023. május 5., péntek

Az elzárólagos családhon-védelem kapujában

"Itt, Magyarországon nem lesz sem LMBTQ-XYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő" - mondotta volt a hadügyvédelmi honminiszter (ex-nagykövet, nagyiparos, kormányisztáni multiceleb) a CPAC nevű ultrajobbos dzsembori második napján. (Rájöttem, hogy kell ejteni ezt a betűszót: SZIPÁK.) Na ja, előző nap a főnöke akkora baromságokat beszélt, amiket nem illik felülmúlnia egy rendes hűbéresnek, de ezért kellenek az erősen idézhető ostobaságok egy miniszteri beszédbe is, így maradt a régi, jól bevált elembétékúzás. Mondjuk a migránsokat hiányoltam kissé, de hát nem nekem beszélt a faszi. Sőt, általában sem szólt a nem fúde nagyon jobboldali közönséghez, de annyira, hogy a Guardian (egyébként magyar) tudósítóját például simán, egy interjú közepén baszták ki a rendezvényről, mondván, hogy eleve rendszerhiba volt beengedni. Én meg a brit sajtóból főleg őket olvasom, ami persze egy magamfajta nemzetidegen hazaárulótól nem hogy nem meglepő, de elvárt aljassági minimum.

Szóval a mindenvoltmár miniszter szerint nem lesz itt progresszív szemlélet a seregben, amiből következhet az is, hogy akkor retrográd szemlélet lesz, bár szerintem a vezérkar nagy része szerint Retrográd az valami orosz város az Urál környékén, vagy még azon is túl. Minden esetre ott biztos kurva hideg van.
De a lényeg, hogy nálunk férfiasan kopaszodó, pödrött bajszos, menetelős-nempofázós, deresre húzós hadsereg a kívánatos, az illik a magyar néplélekhez, uralmi szokásokhoz, meg a hazai „elit“ gumicsizma-centrikus társadalomképéhez. Bár kimaradt az alkoholista kiképzőtisztek és az általuk performált idológiai nevelés/testi-szellemi megalázás nemes hagyománya, mely sokkal inkább illik a hazai haderőhöz, mint a város közepén lovakon bohóckodó huszáregyenruhás statiszták.

businessinsider.com

Nekem meg (nyilván aljasul) az jut eszembe, hogy a hadsereg buzulása akkor ezennel letudva, buzulás az nem lesz, a buzulás az nuku, de mi van mondjuk a nemrég seregelt határvadászokkal? Ott lehet valaki elembétékú, esetleg úgy is, hogy gőze nincs mit jelent ez halom betű egymás mellett? Gondolom nem, elvégre ahogy az iskolák kapujában megállítják a családokra veszélyes eszméket (Ezt Szalay-Kötőjel Miniszter mondta a saját szájával, bár az iskola az pont a néhai rendőrtábornok kollégához tartozik), úgy a laktanyák kapujában is meg fogják! Így aztán az a sok példás mintacsalád a laktanyákban igen nagy biztonságban lesz, a besorozott csecsemőktől, a tartalékos terhes anyákon át, a késő hetvenes-kora nyolcvanas hadastyánokig. Minden laktanyában élő családot megvéd a hadvédelmi honerő, annak részleges hiányában meg a biztonsági őrök, akik amúgy is régóta őrzik a mindenféle katonai ingatlanokat. Gondolom csak azért, hogy a katonák teljes erővel a hazát védhessék, mindenféle koszlott épületek helyett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése