2023. május 12., péntek

Leégett, összedőlt, aztán süllyedt el

Lavrov elvtárs, szovjet-orosz külügyminiszternek látszó tárgy szerint, Ukrajna támadta meg Oroszországot, ők csak védekeznek, ami tök jogos, az ENSZ alapokmánya sokadik paragrafusának cinikus félreértelmezése szerint is. Ez nagyjából azzal analóg, hogy kérem szépen, engem a szomszéd folyton provokált a képcsőházban, ahogy rám nézett időnként, néha meg hetekig nem is láttam, mert biztos került az a féreg (valamit titkolt, valamit biztos titkolt a szemét), olyankor már rám se nézett, most akkor csoda hogy megelőző jelleggel pofán vágtam egy másfél kilós villáskulccsal? Hát csak ilyen volt nálam, én ugyanis, teccik tudni nem szarral gurigázom, én teherautókon cserélek kereket, gyakran másokén is, és nem kérdezek előtte, csak tekerek, szóval én ilyen böszme nagy villáskulcsokkal járok.  És úriember vagyok, nem szidom az anyját, nem kurvázom le a nőjét, csak betöröm a koponyáját, ahogy egy férfi a férfinak, ha nem buzi.

Na, a minden oroszok önjelölt, de sokak által még mindig rajongott cárjának külügyminisztere egy fasz. Nincs mit szépíteni rajta (a mi főkülügyérünk is az), egy fasz, aki egy másik, nála is pszichopatább fasznak a jobbágya, és hogy kiérdemelje a főnöke dicsértét, igyekszik nála is nagyobb fasz lenni, pedig gyáva kis pöcs lett volna rendszerint mindig, csak hát van az a pár liter vodka, hatalmi ambíció és offshore bankszámla, ami miatt beleáll, hogy merev de lenézett farok legyen a világban bárhol, kivéve otthon. (Na ez lassan olyan, mint egy jobb Guy Ritchie film, mondjuk a Blöff, ahol Vinnie Jones karaktere értekezik a golyókról, a faszok viszonylatában, ha már nem lehet olyan sajátosan úriember, mint Penge Borisz, akinél azért a vicces(!) haláltusája közben azért szintén elszakad a cérna.)

Szóval na persze, az ukránok támadták meg az oroszokat, én meg szépségkirálynő voltam húsz éve Barbadoson, a háború pedig most is orosz területen zajlik, messze Ukrajnától, és ha nem tette volna hozzá a nyomorult állat, Borneó és Celebesz, magyar volt és magyar lesz! Én meg ha áramszedőt veszek fel sárga pólóhoz, a hatos villamos. Pedig nem is péntek tizenharmadika van, csak tizenkettedike...

Néha olyan az egész, hogy ez a Lavrov tata azt akarja előadni, mint a Gyalog galopp egyik jelenetében, hogy de hát ez itt egy esküvő, nem kéne már azon problémázni, hogy ki ölt meg kit? A mocsárra épített várban, ami a harmadik volt, és a címben jelzett módon végezte. (Az első elsüllyedt, de a király nem adta fel, építtetett egy másikat, az is elsüllyedt. A harmadik meg leégett, összedőlt...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése