2023. október 19., csütörtök

A világ háborúra derű?

Tudom, hogy nem túl érdekes már, de a zorigón megint olyan nap van, hogy mingyá' kitör a hányadik világháború. Aztat írják a nevüket sosem vállaló betűvető hősök, hogy "Oroszország a legfélelmetesebb szövetségesével tárgyal, világháborúra készülnek". 

A legfélelmetesebb amúgy Kim Dzsongun, az észak-koreai diktátor, akivel a tárgyalás is kis híján világháborút okoz. Hiszi ezt Kim maga ,meg a zorigó, ha már ma délelőtt nem volt világháború, a vacsorához fenyegessen már, bazmeg! Világháborús fenyegetés nélkül eltelhet egy nap, de egy hét három nélkül, az nehogy már!

Amúgy VV Putyin a minap, Kim elvtárs előtt, tárgyalt már a Felcsútok Géniuszával is, az nem volt világ? Úgy értem háborús fenyegetés? A döbrögit már szarba se veszik?
Gondolom Kakadu miniszterúr mindjárt behívatja az orosz nagykövetet, hogy mégis, hogy mernek ennyire beletaposni a főnöke egójába? Meg az észak-koreait (és tényleg, ilyen nincs is lenni, már huszonéve a bécsi követségük a magyar is, two in one - Habsburgok like this), akit ugye nem, de a biztonság kedvéért világháborúra készül maga is. A nemkormánygép business jet is fel van töltve mentes ásványvízzel. mogyorós csokival, és rezzenéstelen arroganciával, hogy ha beüt a gebasz, repülhessen, tudom is én, Kambodzsába, ott nem firtatják a bankszámlája eredetét, de időnként feltűnik egy-egy diktátor, aki bírja a nyalást. Egy világháború meg arra úgyse megy, mert minek, Putyin meg nem hallgat Dead Kennedyst.

Tudom, volt már, de annyira ide illik, meg jó is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése