2023. október 28., szombat

Szókirakó

Egyik kedvenc sportom a százméteres puzzle. Na jó, a minimum ezer darabos, de online naponta játszom, ott háromszáz a maximum, az meg is van egy óra alatt, ha olyan középnehéz, mint Lajosnak az élet, aki a felére ugyan nem emlékszik, de gondolja, hogy jókedvvel telt, ha nem is bőséggel.

A puzzle meg olyan, hogy instant sikerélmény, egyszerűen látok a pályán, mint állítólag a jó fodbaljátékosok labdarúgás közben. De az már régebben megvolt, hogy puzzlet (puzzletet?) lehet játszani mondatokkal is, így ha épp íráskényszerem van, csak nincs miről, mindig hálátlan téma elővenni valami igazán aljas médiumot, és egymás mellé tenni, hogy mi is van náluk címlapon. A szánalmas-borzalmas-undorító tengelyen (és csak ott) mozgó kedvencem erre kitűnő alapanyag. Legalább is szódával elmegy, persze lehet, hogy csak akkor, ha a szódát borral ütjük föl, az amúgy is nagyon magyarosch.

Szóval a mai zorigó (szerintem még mindig Marginál) címlapja, összefoglaló jelleggel, illetve módon:

„- Brüsszel terve elbukott, megérkezett a világelső kínai autómárka a Földre veszélyes aszteroidára, ami hatalmas melleivel és formás fenekével őrjíti meg a férfiakat. Rejtélyes titkot fedett fel a küldetés, egymilliárd dollárba került Tibet legmagányosabb szerzetese, aki az év legdurvább focihétvégéjén késelte  halálra  hatalmas mellű pornós apját. 
- Fényes nappal, gyerekek szeme láttára a parkban szexelt Lagzi Lajcsit: így akarja elszabotálni a börtönbüntetést, tíz év diplomáciai szünet után, bugyiban, melltartóban. 
- Csak szerelmet keres a hatalmas mellű Tarlós István, aki a világhírű németországi helyszínen gyilkolt, miután órákon át újabb véres migránsháború tört ki.
- A zöld energia előnyeinek kihasználásához, hasi görcsöt, de akár véres székletet is okozó Barbie babaként pózol Kiszel Tünde új naptárjában.
- Kezdődik a szárazföldi támadás: Verstappen nyerte a második szabadedzést is Mexikóban.“

A CRTL+C - CTRL+V legyen velünk, miképp a te lelkeddel is!

cardmore.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése