2023. október 29., vasárnap

In Memoriam Rendkívüli

A Marginálon (bocs, hogy már megint, de ez is vicces, mostantól nem írok a szennyportálról), szóval a kedvenc vérnyomás-növelőmön (na jó, a kávé után) van ez a RENDKÍVÜLI című rovat, mintegy fejlécként. És tényleg ennyire írásban kiabálva, főleg arról, hogy döbbenetes, elképesztő, megdöbbentő, elképetes fordult a háborúban, valamint drámai Főleg ha a VV Putyin drámai bejelentéséről szól, ami fordulatot hozhat abban, hogy nem délután kettőkor, csak fél háromkor tör ki a heti aktuális világháború. Ehhez képest ma reggel csak annyi volt, hogy meghalt Matthew Perry.

Oké, de hol van ez ahhoz képest, hogy Zelenszkij a Szíjájé ügynöke, és erről hangfelvételes bizonyíték is van, amiben egy nyugdíjas amerikai őrnagy meséli el ezt bizalmasan egy betegtársának a pasadenai pszichiátrián.

Perry nem volt nagy vagy jelentős színész (de túl rossz sem), nagyjából volt neki a Jóbarátok, meg egy-két tűrhető film. A Bérgyilkos a szomszédom például elég szórakoztató, a Hajszál híján hősöket meg kifejezetten kedveltem, de az értékelhető teljesítmény ennyi. (Utóbbi műegészben amúgy az a Chris Farley a másik főszereplő, aki már sokkal régebben halott (1997 óta) ráadásul Perry 54 évesen távozott, Farley meg a 34 születésnapját sem érte meg, pedig mindketten a drog-pia kombót tolták, meglehetős kíméletlenséggel. És az alábbi kép pont a Hajszál híján hősökből van, ami így Farley számára már csak poszthumusz bemutató lett, '98-ban...

port.hu


p.s. A Komédia Centrálon most megy ( a Jajjdejóbarátok mellett) a Furcsa pár című izé, aminek Perry az egyik főszereplője, de társszerzője és társproducere is, de nagyon nem jó. Egy kiégett öregedő ex-drogos (vagy drogos) játszik benn egy kiégett, öregedő ex-drogos piást, még nézni rossz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése