2023. október 27., péntek

Inzultáció

Nemsok érkezik az újabb nemzeti konzultáció, ami valóban úgy kell nekünk, mint egy falat kenyér. Na jó, vannak sokan, akik a kenyérnek jobban ürülnének, de a panem et circensen-ből most speciel csak cirkusz van, elvégre szarul áll a gazdaság. Annyira mondjuk nem, hogy egy ilyen  ócska, primitív és rendszerint aljas szándékból elkövetett propaganda azért milliárdokba kerül.

A nemzetietlen inzultáció amúgy nem egyszerűen primitív propaganda, de ürügy, hogy a felcsúti döbröginek meg főkutyáinak ne kelljen valóban szóba állnia a néppel (a hellóröfizés, meg "emelek (!), ha úgy állnak a számok", az nem az), közben meg lobogtathassa Brüsszelben, hogy lám, nálunk az istenadta nép mennyire az ő bunkó "politikája" (hatalomtechnikája ugyebár) mellett  áll. Miközben a nép elsöprő többségének lila gőze sincs az Unió működéséről, és hát túl sokan tájékozódnak összesen az állami propagandából.

És hogy mi a témája a ma reggel bejelentettnek?  Tudja fene, a pártvezér és kancellár leginkább csak arról dumált, mire jó neki. Persze a "Brüsszel" elleni szabadságharcra. (Tényleg, mikor üzentünk hadat Belgiumnak. És ezt a NATO központjában, ami nem mellesleg szintén Brüsszelben van, tudják már?
Á, szót sem érdemel az egész, a lényeg hogy velünk kibasznak, az EU-t megpróbálják átbaszni, úgyhogy baszhatjuk, mert egyre inkább úgy tűni, az Unió nem hagyja magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése