2023. október 12., csütörtök

Az előbújt (The Emerged)

Kepes András egykori tévés szerkesztő-műsorvezető adott egy interjút a Telelexnek, amitől a tévesen „sajtónak“ nevezett párt- és kormánypropaganda szövegipari beszállítói, lábon hordtak ki egy középsúlyos agyvérzést. Mert hogy van pofája ennek a Kepesnek, aki „a Kádár-diktatúra kedvenc tévése“ volt csak úgy nyilatkozgatni? Oké, hogy régebben ismert volt, az is lehet, hogy némileg népszerű, de mára már csak gyűlölködni tud ez a vén fasz! Ez kérem gyűlöli a Magyarokat! És egyébként is: Diktatúra Kedvence, tetszettek venni az adást? He?

Úgyhogy ebben a konstruktív szellemben szállt bele a Magyarnemzet, a Zorigó, a Mandiner kommentszekciója, és megannyi egyéb intellektuális, főleg morálfilozófiai és médiaszociológiai műhely az egykori tévésbe. A zorigó úgy látja, seggnyaló volt a Kádár-rendszerben, aki szerint a magyarság az malária, de mit lehet tenni, ha a szélsőségesen csöcsös-vulgárpolitikus portál mindig névtelen szerzői nem ismerik a hasonlatot, a kontextust meg leszarják, hisz nem dolguk nekik ilyenekkel vacakolni. Az Agyar Nemzetes faszi is kiakadt azon a mondaton, hogy „A magyarság olyan, mint a malária, ha egyszer bekerül az ember vérébe, ott is marad." Mintha nem erről fosnák a szót hosszú évek óta, hogy ahová születtél rohadj is meg ott, a vér kötelez meg efféle ostobaságok, erre Kepessel az a baj, hogy nem költözött külföldre, mert fertőzött a saját magyarságával. Szerintem ez kifejezetten hazafias duma, igaz nem is akarom erőből gyűlölni őt, mondjuk nem is kapok vaskos honoráriumot a felcsútista médiától. És persze a zorigós kápók kötelességszerűen, és immár rutinból rúgnak egyet a nem kormányhitű médiumokba is, „a volt indexesek Telex nevű blogjának" titulálva a konkurens hírportált (már ha a zorigó még tekinthető annak, lehet hogy nem), persze nekik a 444 „Soros blogja" - szóval minden blog, ami nem ők,  vagy elvtársaik a viktoriánus gárdában.

A Mandiner már csak az MN-t idézi be, az ő szuperképességük a kommentelőikből jönne, de ez esetben feltűnően sokan vannak közülük, akik a magyarnemzetes szerzőt küldik el a búsba, sőt, akad olyan is, aki érti Kepes maláriás hasonlatát, de nem lenne elég pártszerű a közlöny, ha azért már az elején le nem szögezné egy névtelen fotelhős: „Egy újabb komcsi kegyenc is kimászott a napfényre. „

index.hu

Kepes egyébként épp tegnap volt 75 éves, tiezenéve nem tévézik már, de most „előbújt“, mintha legalább is eltűnt volna a Bermuda-háromszögben. Hát tudja fene, könyveket megjelentetni meg egyetemi katedrán állni, az nem tipikus formája a bujkálásnak, inkább csak arról lehet szó, hogy a huszonéves, Ő Hazájukos protonáciknak már semmit sem mond KA neve, és akiről ők nem hallottak, az nyilván nincs is, vagy csak mint kő alatt lapító féreg. Ja, és feltétlen komcsi, elvégre mindenki az, aki nem ők, akik turulos-koponyás tetoválással, bakancsban demonstrálják a hazájuk iránti feltétlen hűségüket, és a történelmével kapcsolatos dermesztő műveletlenségüket.

Kepes legnagyobb bűne meg láthatóan az, hogy elég idős, így már nyolcvanas években is tévézett, holott a mai, kormányhitű propagandisták szerint szamizdatot kellet volna írnia/ nyomtatnia. Ja nem, mégsem, azokból a szamizdatos fazonokból lett az SZDSZ magja, akiket utólag gyűlölni a felcsútista szekta belépőszintje. Szóval mindegy is, gyűlöletük tárgyán van-e sapka, vagy majd csak lesz, még régen.


p.s. A beidézett vértolulásos fröcsögéseket direkt nem linkeltem be (már megint), változatlanul nem akarok akár néhány kattintással is hozzájárulni a látogatottságukhoz. Épp elég baj, hogy én beléjük olvasok, biztos ezért olvasok be nekik időnként itt. Csak mer' baszkurál a lelkiismeretem, amiről néha kiderül, hogy még van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése