2023. október 18., szerda

Asztro Zsófia

Üdvözlöm ! 
Igen csak  nagyon igaza van ! 
Ez az önérzet ! A szív ! Meg a lélek  ! A lélek mindég szól !
(Topkomment a lentebb tárgyalt tartalommal kapcsolatban, eredeti hejesírással.)

Új dimenzió nyílik október 17-én - Zentai Anna csillagüzenete 2023 októberére, napról napra - Hát lehet egy ilyen című videóra nem rákattintani? Én nem bírtam ki, bár az vacsora utáni középsúlyos kajakómában majdnem belealudtam. A nő ugyanis annyira durván közhelyekben és a legócskább sablonokban beszél, finom visszafogottsággal, hogy legközelebb elalvás előtt hallgatok tőle bármit. Vagy nem, ennyi talán elég is volt belőle, ez szöveg szánalmasnak is alig nevezhető. Hogy a Nap a Szűz csillagképbe érkezik karmikusan, és angyalenergiákat izél az izénkbe (tényleg képtelenség megjegyeznem ezt a hablatyot).

A megnyíló új dimenzió meg az „...ami az eddigiéknek magasabb szinteket, energiákat tud behozni az életünkbe, megnyitja a tudatot, és megnyitja az érzékelésünket is. Akár azokra a birodalmakra, amelyekkel kapcsolódhatunk angyalainkkal, szellemi mestereinkkel, magasabb minőségekkel

És akkor én most kimondottan rosszindulatúan reagálok erre az intellektuális posványra. Először nem is értettem, hogy nem sül ki az agya annak, aki ezt nézi/ hallgatja, aztán rájöttem, hogy ezt a dumát eleve azok fogyasztják, akiknek már korábban kisült az agyveleje, és valaki már meg is ette rizzsel, tartárral. Így hát nem vár már sokat az élettől, a tudás fájáról ő (az ideáltipikus követő) nem a tiltott, mert tudást okozó gyümölcsöt ette le, hanem befűtött magával a fával. De az már régen volt, most már fázik, ám egy kis üres fecsegés-féle, kinyilatkoztatásnak, égi üzenetnek látszó ezoblabla, még megmelengeti lelke maradékát.

Egy Szűz, mint akupunktúrás csillagtérkép.
(Sidney Hall, 1825 - hu.wikipedia.org)

Pedig értelme az nincs ennek az egésznek. Először is, új dimenzió? Körbenézek, azt' még mindig csak az eddigi három gomolyog körülöttem, meg ott van negyediknek az idő (Világok Hatalmas Pusztítója - mondja a hindu szent könyv, Bg. 11.32), ami már előadott egy éjszakát tegnap esete óta, mikor majdnem végignéztem Anna csillagüzenetét. Szóval ez a négy az tényleg van, de azóta se tapasztalok újabbat, úgyhogy most vagy az a baj, hogy nem iszok és drogozok (hacsak a tea nem számít annak), így nem nyílik ki  a tudatom a magasabb micsodák felé, vagy kamu az egész, de a nagyon butábbik fajtából.

És mivel az új dimenzió nem nyílt meg, nem is hozott be energiákat, meg magasabb szinteket az életembe, még mindig egy szánalmas féregnek érzem magam, nagy jelentéktelenségemben. Mondjuk az érdekelt volna, hogy egy dimenzió hogy hozza föl az energiákat az első emeletre (mert én le nem megyek értük), és a magasabb minőségek vajon elférnek-e  lépcsőfordulóban?
Meg amúgy is, igen rám férne már, ha lenne tudatom, meg érzékelésem (bár szerintem a logikai sorrend fordított e kettő között), vagy lehet hogy vannak ezek, csak nincsenek nyitva, ahhoz már dimenzió kell(ett volna). Új.

De már most szólok, hisz ki tudja mikor lesz a következő alkalom, a tegnap elmaradt dimenzió-nyílás bepótlására, hogy az angyalok azok nem kellenek. Egy-két háziállattal még elbírok, nem azért, de egy angyal aki itt akar rezidens lenni a nappalimban, az biztos nagyon macerás, úgyhogy a kapcsolat maradjon meg az ímélek szintjén, majd azokra nem válaszolok. Kivéve, ha kapok egy birodalmat, hisz régóta szeretnék már uralgó istenkirály lenni valahol. Valahol itt. Ceterum censeo: hogy betilthassam a magyarnótát meg az operettet, esetleg a tampon- és pelenkareklámokat.

Azért marad bennem némi kínzó kérdés, például hogy mi a tököm az az asztrozófia? Lehet hogy elírás és igazából Asztro Zsófia? Aki ki?
(Dr. Google hozzáfűzése: Nem, „az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az őselvek külső-belső felfedezésének az útja (...) s leletek alapján legalább 10.000 éves múltra tekint vissza." Tovább is van, de nem mondom még, ugyanez a blabla. És ez így is világos, mint a béka feneke alatt, hogy egyesek szerint kurva régi, tehát kurvára igaz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése