2020. december 15., kedd

Az űr az semmi, de épp ezért nincs is

Én kérem hosszas elmélkedés után arrafelé jutottam, hogy a világűr az nem létezik. Ugyanis az űrben kurva hideg van, de a hideg az is egyféle hőjelenség, ami ugyebár nem terjed a semmiben. (Kell valami, amiben a hő terjedhet, meg a másik fajta hő, a hideg is.) Márpedig az űröt azt semminek hazudja a Háttérhatalom, meg a NÁZA, vagyis ha ez igaz lenne, nem lehetne ott hideg. Mondjuk rögtön a hűtőajtóban még talán egy kicsit, de onnan nem tudna terjedni a semmiben! Egyszerű józan paraszti (izé, őstermelői) logika, hogy a semmiben semmi sem terjed, még maga a semmi sem, mert az eleve ott van a mindenhol, ahol semmi sincs. De ezt csak az látja tisztán, aki képes összefüggésekben gondolkodni, ismeri Ejnstejnt fényképről, és este hat után már nem iszik vörös húst.

Ezt persze nem tanítják a' egyetemeken, ott csak az agymosás folyik, ráadásul aki ilyen egyetemeken mereszti a seggét évekig, az pont a valósággal nem találkozik. Aztán fölényesen beszél hülyeségeket, meg köcsögösködik a rendes emberekkel, akik nem hülye könyvekből, hanem az életből tanulták meg, milyen is a világ. Mert mindennek alapja a tapasztalat, meg a gondolkodás, de előbb tapasztalni kell, csak hogy aztán legyen min gondolkodni. Aki csak olvas meg drogozik valami egyetemen, az viszont nem tapasztalja meg a valóságos életet, meg a világot a körülötte, és mire megkapja a semmirejó diplomatáját, tisztára elsatnyásodik az agya.

Aztán még neki áll feljebb, hogy hát de, az űr az igen is van, pedig az űr az semmi, ő is belássa, csak már nincs agya, hogy észrevegye, milyen hülyeséget beszél. A semmiben meg nem terjed semmi, de ha a hideg az van (és van, nálunk például télen,  az antarktiszi délisarkon, meg nagyon magas hegyeken, ott mondjuk állandóan, de tőlünk elmegy a hideg nyárra), sőt ha a hideg az mozog, akkor azt nem tudná csinálni egy űrben. Meg ha a bolygók között semmi se lenne, akkor nem lenne gravitáció sem, olvastam a híradóban, hogy a gravitáció az hullámokkal terjed, de a semmiben a hullámok se mennek sehová, ott nem terjed a hang, a fényfotonok, meg akkor a gravitáció se. Márpedig gravitáció van, attól keringünk a Hold körül, meg attól van árapály és árdagály. 

Az "űrben" még a hideg sör is terjed! (24.hu)

Vagyis a bolygók és egyéb égitestek (holdak, üstökösök, hulló- és hullatlan csillagok, meg a napok) össze vannak kötve egy olyan anyaggal, amit mi a fejletlen műszereinkkel nem érzékelhetünk. Ez igazából a Világlélek, az Egyetemes (de nem olyan egyetemes ám!) Rezgés avagy a Teremtés spirituális hidraulika-folyadéka, a közeg amelyik összeköti az univerzum darabkáit a frekvenciáján. Ettől terjed fény, a hideg meg a meteoritok, sőt a hang is, csak nem abban a tartományban, amit hallanánk. A bolygóközi közeg tele van hangokkal, csak ezek ultrák, ezért mi nem halljuk őket, de a denevérek hülyét kapnak tőlük teliholdkor, pláne ha palatetőről lógva éjszakáznak. Meg a kutyák.

És épp nemrég láttam a múlt hónapban a tévében, egy mindenki által érhető bizonyítékot arról, hogy a bolygók között nem az űr semmije van, hanem valami transzcendens, és kvantumszinten rezgő magasabb létsík,. Mert van ugye a Nemzetközi Űr Állomás (igen, már a nevével is hazudik), ami fent kering. De ha a semmiben keringene, akkor nem bírná odafenn tartani semmi, és simán leesne! Ráadásul láttam a tévében azt is, hogy az űrhajósok épp mikrózzák a kajájukat, de ugye  Földön Kívül, ha ott tényleg csak űr lenne, a mikorhullámok sem bírnának terjedni, ehhez képest csinálnak vele pattogatott popkornt. És nem mellesleg, az Űr Állomáson van ám gravitáció is, csak azért lebegnek az emberek, mert túl gyorsan keringenek, így nem bírnak megállni a padlón.

Szóval ez van az űrös dolgokkal., egyszerű ez mint zsák a foltját. De mi a faszom az a vákuum?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése