2020. december 9., szerda

Vaginaregisztráció

Ja tudom, igazából vakcina, csak én olvastam félre, biztos nem véletlenül, mostanában nem lennék a tudatalattim helyében. A minap a boltban is elábrándoztam, amint egy közepesnél kicsit gyengébb külsőségekkel bíró csaj épp árufeltöltött, hogy de biztos jó lehet vele összebújni a kanapén. Miközben kanapém sincs, bár momentán nem ez a legnagyobb hiátus az életemben.

De vissza a vakciánhoz. Nos, az egyelőre ugyanúgy nem jut majd nekem, mint ahogy vagina sem, nem regisztráltam a kormányzati adathalász honlapon és egyelőre nem is tervezem. Először lássuk, hogy jár a lelkes többség, durvák-e a mellékhatások és laposodik-e tőle a görbe, és ha közben úgy alakul, hogy a közeljövőben mégis emberek közé kell majd mennem, akkor én is beállok a sorba. Egyelőre azonban egyedül a négynél azért több fal között, és még azt a jövőt sem látom, amit félteni kellene a betegségtől. (Mint Wágner úr rejtőnél, aki a "Pénzt vagy életet!" felszólításra gondolkodás nélkül rávágja, hogy "Életet!" Merthogy ő ingyenélő, az életre nincs rezsije, de ha odaadja a rablónak azt a huszonöt centest, ami nála van, akkor honnan szerez másikat?)

És ha majd oltatok (például ha lesz rá pénzem, mert Ártunk és Ormányunk nem szándékozik TB-alapon adni a gumibogyószörpöt), nekem nem lesz mindegy, hogy orosz, kínai vagy EU-sa vakcina, az első kettővel kapcsolatban él bennem az egészséges gyanakvás, az uniós szabályok szigorában valahogy jobban bízom, mint Vlagyimir Vlagyimirovics őszinteségében, vagy a Kíni Kommunista Párt adott szavában.


Az oroszoknak amúgy is az most legnagyobb problémájuk, hogy a vakcinára lehet-e vodkát inni? A válasz amúgy az, hogy lehet, csak nem túl sokat, de hogy Oroszországban mi számít mérsékelt mennyiségű vodkának, az erősen véleményes. Egy régi ismerősöm szerint a napi fél és egy liter közötti mennyiség szordínós, mikor Szentpéterváron volt ösztöndíjas, a lakótársai napi másfél liter körül fogyasztottak, és az már határozottan soknak tűnt. De hát a napi negyven-ötven szál cigit le kellett öblíteni valamivel. 
Szóval most ebből a tempóból még a legszibériaibb marconáknak is vissza kell venniük, persze lehet, hogy nekik eleve nem is kell a vakcina, hisz nem azért gyakorolják hosszú évek óta a rendszeres és alapos, alkoholos belső fertőtlenítést, hogy most egy tűszúrással oldják meg nekik a védettséget. Vagy ha már szurkálni akarják őket, adjanak be nekik intravénásan egy kis gint, az alkalomra való tekintettel.
A koronavírus ellen nem biztos, hogy használ, de a valóság ellen megbízható védelmet nyújt. Ez mindenképp jól jön a putyini értelemben vett neosztálinizmusban, ráadásul vaginákat sem kell regisztrálni hozzá, mindenféle (párt)állami listákon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése