2020. december 1., kedd

Ereszcsatorna-dinamika

A nap híre, hogy Szájer J. fideszorientált EP-képviselő is ott volt azon a zártkörű rendezvényen, melyre maga szerényen csak házibuliként hivatkozik, ám a belga hatóságok orgiáról beszélnek. 25 férfi által elkövetett orgiáról. Khmm... ez remek, de még jobb hogy drogot is találtak a helyszínen. Véletlenül pont Szájer J. táskájában, bár ő erre azt mondja, nem tudja hogy került oda. Na ja, van az a szintű szerhasználat, mikor ez ember utólag tényleg nem emlékszik arra, mit tett a hova. De nyilván tök ártatlannak érezte magát, az ereszcsatornán sem azért mászott le, hogy elmeneküljön (hisz ugye ártatlan volt), csak a fárasztó buli után vágyott egy kis friss levegőre, az erkélyen meg éppen dugtak.

Ez a történet annyira szánalmas und elborzasztó, hisz nagyjából ez a faszi írta a jelenlegi alkotmányukat, Brüsszel és Strasbourg között vonatozva az ájpedjén (egy ízbe ő dicsekedett el vele), és a "normális fideszes" nevű erősen veszélyeztetett, kihalófélben lévő állatfajhoz tartozott. Eddig. De most akkorát borkaizott, hogy valószínűleg a volt győri polgármester is gratulált neki a baszniakarok.eu csetszobájában.

Valahogy ezekről a keresztény-konzervatív, népben-nemzetben gondolkodó, homofób és sorosozó fideszdroidokról sorra derül ki, hogy kurvázó, drogos, korrupt, yachton partizó wannabe-playboyok, a melegséget mondjuk nem hozom ide, azt nem tartom jellemhibának.

Nade Szájer J. nertárs "megkövette családját és választóit" - legalább is az origo szerint, amely jeles kormányközeli lap mindössze ennyi hírt bírt lehozni a tényleg orbitális botránnyról. És ezek kapcsolatban akkor azért egy megjegyzésem még lenne: Miféle választóid, ember? Nincsenek neked választóid, baszod (bocs, nem bírtam kihagyni), az Európai Parlament esetében tisztán listás választás van, szóval a pártodra szavaztak (már akik), nem a te szépen nyírt szakálladra, meg az öltönyben rollerezésedre. 

De  van abban valami, hogy legszebb öröm a káröröm, főleg ha egy ilyen romlott ám képmutató rendszer egyik emblematikus figurájáról van szó.

papaigabor.wordpress.com

Update: A Magyar Narancs témával foglalkozó cikének komentjei közt megtaláltam a megfejtés Szájer J. különös viselkedésére, nem is tudom hogy nem jutott eszembe valami, ami ennyire nilvánvaló.

Ténagy
6 órája
Forgatókönyv Darnai (5) szerint:
Soros György provokatív céllal a gyülekezési tilalom alatt orgiát szervezett. A keresztény erkölcsiségű, nemzeti elkötelezettségű Szájer képviselő úr tudomására jutott a helytelen viselkedés, ezért a helyszínre sietett, hogy véget vessen az elítélendő cselekedetnek. Soros cinkosai azonban drogot csempésztek a hátizsákjába, majd kirakták az ablakon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése