2022. május 1., vasárnap

A színtiszta igazság

Olvasgattam valami ingyenes helyi újságot a klotyón (hisz ez kábé erre való, oda az ember nem visz Kantot), és benne a monomániásan ellenzékfóbiás főszerkesztő szokásosan unalmas jegyzetét. (A felcsúti szuper, a Gyurcsány pszichopata bűnöző, a német szocdemek aljas szemétládák, mindenféle szocdemek aljas szemétládák, bónuszként esetleg  - most már - háborús bűnösök is.)

Most is fotelből háborúzik a világ ellen, és kapóra jön neki, hogy tényleg van egy háború itt a szomszédban, úgyhogy gyorsan rá is téved az összeesküvés-elméletek hímes mezejére. Hisz ezt a háborút nem az oroszok vívják az ukránok ellen, hanem az USA az oroszok ellen, mint az közismert, ugye Safranek? Az nekem nem világos, hogy akkor most a gonosz Amerika megtámadta Oroszországot, ravasz mód ukrán területen, ahol ugye a ruszkik csak visszaütöttek, vagy a jenkik beépültek a Kreml felsőbb bugyraiba, és direkt kirobbantattak egy háborút, hogy aztán fegyvereket szállíthassanak az ukrán náciknak.

politico.eu

Szerintem a második, az sokkal dzsémzbondosabb, kár hogy úgy harmincöt éve nem láttam egy dzsémzbond filmet sem, de arra meg szerencsére nem emlékszem. Ám de ennek ellenére, vagy pont ezért, kreatív módon tudtam kitalálni, hogyan is történt, ami valójában.

Az úgy volt, hogy a SzíJáJé klónozta Putyint, nagyjából tizenöt évvel ezelőtt. Mert egy tetszőleges külföldi látogatásánál az amerikai titkos ügynökök lesben álltak a csatornában, a hotel alatt, és mikor az elnök kiment vécére, és lehúzta, megszerezték az elterelt lefolyócsőből az elnöki szart. Amiből rájöttek, hogy nincs is olyan jó kondiban, mint az a félmeztelen, medvén lovaglós képeken látszik (az csak egy eredetileg vodkareklámnak készült fotosopp), mert túl sok állati fehérjét és csavarlazítót fogyaszt, és túl kevés növényi rostot. De ez mellékes, a lényeg, hogy a végtermékből sikerült kivonniuk némi seggszőrt, amiből viszont klónozták Vologyát. És mivel a klónok gyorsabban öregednek, hamar utolérve az alany életkorát, VV ügynök mára biológiailag 55 éves. És csak viszonylag keveset kellett verni, hogy egy közel hetvenes lerobbantságát elérjék nála. (Mellékszál, de a Kreml mostani lakója igazából VV2 ügynök, az első számú klón ugyanis nem sikerült, buddhista lett, megszökött a bázisról, és jelenleg ismeretlen helyen meditál, valahol a Himalájában. De szerencsére volt tartalék, pont mint az űrhajósok esetében.)

És akkor ez a klón jól kirobbantotta a háborút. Váratlanul persze, hisz csak nem sokkal korábban cseréltél le az eredetit őrá, pontosabban az ortodox karácsony alkalmából, mikor az igazi Putyint belesütötték az ünnepi pástétomba, hogy ne kelljen a hulla eltüntetésével bajlódni. És most már tényleg Észak-Amerika lehet a világ ura, csak erről a kanadaiaknak még nem szóltak.
De most aztán szállítják a fegyvereket az ukrán bábkormánynak, akik jól kiirtják nekik az oroszok egy részét, a maradékkal meg majd úgyis végez a letargiával kevert partidrog, amit már nagy erőkkel gyártanak a kaliforniai New York egy szupertitkos laborjában. (High Street 127/B, rögtön a bagel-sütöde mellett, egy nagy kék ház.) Nem a letargiát persze, a drogot, az előbbiből elég lesz az oroszok saját termelése is.

És ha idáig eljutnak majd, rátehetik végre a kezüket az orosz kőgázra és földolajra, a napelemes vodka-lepárlókra meg az atomfegyverekre, hogy azért az újszovjet birodalom beszántása után a kínaiakat is legyen mivel terrorizálni, sakkban tartás közben. Csak sietni kell, mert VV2 nemsoká komolyan szétesik, a klónok egyszerűen nem bírják sokáig, ez a modell is egy villámháborúra lett tervezve, de elbaszta. Hiába no, még csak Béta verzió, amit sajnos muszáj volt már bevetni.

Ez szóról szóra, pontosan így történt, gondolom. Persze ha nem a vécén olvasok szennylapot (mondjuk nomen est omen alapon, hol máshol?) akkor lehet, hogy más lett volna a fuss el véle.


p.s. Amúgy Kim Dzsongun is bárhová utazik, viszik utána a saját mobil vécéjét, hogy esetleges ügynökök ne juthassanak hozzá a legmagasabb szintű szarhoz. Már ha  így hagyományosan szokta, és nem mondjuk felkrákogja és kiköpi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése