2022. május 28., szombat

Csalán- és honvédelem

Már megint levelet kaptam lájf a kormánytól, pedig többször és határozottan próbáltam leiratkozni az ócska propagandájukról. Amire persze soha fel sem iratkoztam, csak beoltattam magam, és az online időpontfoglalás hímes mezején rögtön rám ugrott az állami trollmotor, azóta meg csak jönnek, csak jönnek a győzelmi jelentések. Jut eszembe, valaki szóljon már az algoritmusnak, hogy megvoltak a választások, nem kell több spam, vagy egyszerűen kapcsolja már le valaki a picsába!

A ma délutáni virtuális szórólapjuk a szokásos bullshit, önfényező propaganda, nulla új információval ahhoz képest, amelyet tetszőleges hírportálon tolnak a képünkbe napok óta. (Sőt, most megy a forma egyes monacói verseny időmérője, ha van szabad két perc, mindig jön az egyperces híradó, a kormányhítű állami médiától. Ilyet egyébként magamtól sosem néznék, sőt nem létezik olyan tudatmódosító sem, aminek  hatására. Mondjuk köztévére eleve senki ne szedjen drogot, ki tudja hogyan hatnak keresztbe egymásra.)
De kormányzati levélnek elképzeltem a béta verzióját. Mielőtt megkapta a korrektor, vagy ahogy arrafelé hívják a betűipari munkásokat.

"Tisztelt Pógár elvtárs/elvtársnő!

Megalakút az új Kormány (alakját tekintve szögletes, anyja neve Mennya Francba, szeme színe jelentős). A legfontosabbnak azt tartjuk feladatilag, hogy megvéggyük a családok honvédelmi rezsicsökkentését, úgy a jelenben, mint a múltban se mindig. És mekkel erősítenünk a Hon Védettséget is szintén. Valamint.

Azér, hogy ezeket célbaérjük el, a kabinettel fontos döntéseket hozatott meg az élet, a világmindenség meg a minden. A költségbe vetettük létrehozni egy (2) alapot a 2022-23 évbenre, hogy miszerint honvédelem (ez olyan katonásdi) meg rezsivédelem (ez nem), ezekből fogjuk fenntartva finanszírozni a mindkettőt. Kötelezni fogjuk a kurva kibaszott sokat kereső nagyvállalatokat, hogy fizessenek többet, kivéve a gyevibírót Magyar Tulajdonú Akiket! Elvárjuk hogy hozzájáruljanak a' orszák védelméhez, és minden tizedik faluban épíccsenek egy (2) templomot! (Géza baszki, nézz majd rá, lehet hogy ez nem ebbe?)

Azzal számolunk, hogy az orosz keresztények és az ukrán nácik háborúja nem ér sokára nem véget, szóval hogy elhúzódik, ettől meg nálunk drágul a tej, meg a rizseslecsó kalbásszal. Az árak emelkednek amúgy egész Jurópában, csak nálunk is kevésbé nem annyira. Mer mi nem engeggyük, hogy a Magyar Enberek fizessék ki a háború árát meg!

Tiszletellet:
Kormányzatti Tájékozódási Köszpont
(Ez eddig a Álamtitkár Úr változata, majd nézze át a Terike a másodikról így nyelvileg átnézze!)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése