2022. május 10., kedd

Ma már a veréb is madár

Ma  van a Madarak és a Fuck napja, ez állítólag valami természetvédelmi dolog, hogy vegyük már észre, a madarak is szekszelnek az ágakon, a bokrok alatt, meg az erkélyen. Szerintem mondjuk nem szép dolog madarakat kukkolni szeksz közben (már hogy a madarak csinálják, nem mi nézünk természetfilmet  a párunk válla felett átpillantva). Ők ilyen állatok, azaz muszáj nekik komolyan nyomniuk, míg az ember köztudottan kultúrlény, azaz tudja verbálisan is azt csinálni.

A verbális (pornóul: orális) szeksz például az, mikor azt mondta valami főnököm, valami gyárban, hogy fél óra múlva visszajön, és ha nem lesz rend, megbasz mindenkit. Nem tudom, minek a napja volt épp, de mondhattam volna, hogy ne nézzen madárnak, esetleg feljelenthettem volna szekszuális zaklatásért, hisz azt lehet nyelvileg is, mindkét értelemben. De aznap már nem is láttuk, aztán nemsoká már ő sem engem többé, és nem csak baszási szempontból, de így volt jó ez mindkét félnek,

Viszont tegnap már több madármegfigyelést is végeztem. kettőt. Láttam egy galambot az erkélykorlátra szarni, meg egy kisebb madár öngyilkossági kísérletét. Igen jól ismerem a madarakat, úgyhogy azonnal láttam, hogy ez most egy feketerigó, vagy vörösbegy vagy szürke veréb, bár nem mondta, hogy a bagoly nagyfejű. Pedig de, egy baglyot is tévedhetetlenül kiszúrok, mondjuk három cserép muskátli között.

A szuicid kisebb madár amúgy túlélte azt, hogy nem szárnyra kapva távozott, hanem simán levetette magát a korlátról. Zuhant úgy egy-másfél méteres magasságig, aztán nyitotta csak a szárnyakat (mint valami vagánykodó ejtőernyős), és simán landolt egy bokor alatt, néhány üres rumosüveg, használt intimbetét és egy 1997-es Kiskegyed különszám mellett. Olyan volt mint a viccbéli részeg az árokban elterülve, hogy kuss, én így szoktam leszállni a bicikliről. A veréb (rigó etc.) meg így szokott repülni az emeletről, és végül is igaza van, minek annyit csapkodni a szárnyaival, ha az út nagyobbik részén viszi a gravitáció.

Aztán érkezett még több másik hasonló, bár nem pont olyan madár a bokor alá, de hogy mit is csináltak ott, azt már nem követtem. Elvégre még nem volt a Madarak napja, a bokrok meg nem Fuck.
(Tudom, Gloria meg este fan.)

Előjáték (zoozoo.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése